Loading...

Voorspelling Club Brugge - SL Benfica

15 februari 15:00

Voetbal - Champions League

Club Brugge Club Brugge
-
SL Benfica SL Benfica

Onze wedtip

SL Benfica winnaar

Unibet 1.98 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Club Brugge - SL Benfica

Aanstaande woensdag staat de heenwedstrijd van de 1/8e finale van de UEFA Champions League op het programma en daarin mag Belgisch landskampioen Club Brugge het opnemen tegen de Portugese nummer 3 van vorig seizoen SL Benfica. Club Brugge vat deze wedstrijd aan met een nieuwe coach in tegenstelling tot de groepsfase van de UEFA Champions League. Scott Parker is de nieuwe trainer die de ontslagen Carl Hoefkens vervangt die zijn successen in de Champions League niet kon doortrekken tot in de competitie waar het nu al uitgeteld is voor een nieuwe titel met reeds 20 punten achterstand op leider KRC Genk. Bij Benfica doet trainer Roger Schmidt het een pak beter in zijn eerste jaar want hij staat met zijn ploeg aan de leiding van de Portugese competitie.

De highlights: Club Brugge - SL Benfica

  • Benfica verloor nog niet sinds de groepsfase
  • Club Brugge slechts 1 overwinning onder Scott Parker
  • Club Brugge kon laatste 3 wedstrijden in de UEFA Champions League niet winnen

Onze voorspelling: Club Brugge - SL Benfica

De coachwissel bij Club Brugge is allesbehalve een groot succes geweest tot nu toe. Carl Hoefkens werd ontslagen door mindere prestaties in de Belgische competitie maar zette wel een van de beste Europese prestaties ooit neer uit de clubgeschiedenis. De kritiek op het bestuur dat Hoefkens te vroeg de laan werd uitgestuurd is dan ook meer en meer aan het groeien. Onze voorspelling Club Brugge-Benfica: Benfica wint en neemt een serieuze optie op kwalificatie voor de kwartfinale.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.