Loading...

Voorspelling Club Brugge - Union Sint-Gillis

6 mei 12:15

Voetbal - Jupiler Pro League

Club Brugge Club Brugge
-
Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis

Onze wedtip

Union Sint-Gillis winnaar

Unibet 3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Club Brugge - Union Sint-Gillis

De Champions Play Offs in België hebben een sensationele wending genomen en de opzet van dit competitieformat mist zijn doel niet: entertainment brengen. Leider KRC Genk deed wat het moest doen op de eerste speeldag en wist thuis Club Brugge opzij te zetten (3-1), maar het krijgt plots FC Antwerp als grootste uitdager voor de titel want die wonnen dan weer bij Union Saint-Gilloise afgelopen woensdag. Door te verliezen heeft Club Brugge het zichzelf alvast moeilijk gemaakt want het staat 4e in deze Play Offs met nu al 8 punten achterstand op nummer 3 Union Saint-Gilloise en 11 op leider KRC Genk. Indien het -met nog 5 wedstrijden te gaan- er nog iets van wilt maken, dan moet het deze wedstrijd absoluut winnen. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Rik de Mil 10 op 15. In de reguliere competitie won het nog bij KV Mechelen (0-3) en thuis van Seraing (2-0), speelde het gelijk bij KVC Westerlo (0-0) en won het van KAS Eupen (7-0).

Met Union Saint-Gilloise komt een ploeg op bezoek die ook zeer slecht aan de Play Offs begon want de Brusselaars zagen hun gedeelde leidersplaats door de vingers glippen nadat het de eerste wedstrijd verloor van kersverse bekerwinnaar FC Antwerp (0-2) dat nu de tweede plek overnam van Union. De troepen van Karel Geraerts boeken 10 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Voor aanvang van de Champions Play Offs won het van Sint-Truiden (2-1), speelde het gelijk bij KAA Gent (1-1), won het van Seraing (2-1) en ook bij KV Kortrijk (2-4).

De highlights: Club Brugge - Union Sint-Gillis

  • Club Brugge won al 2 wedstrijden niet meer van Union Saint-Gilloise
  • Union Saint-Gilloise beste uitploeg uit België
  • Club Brugge kon al 6 wedstrijden op rij tegen top 3 niet meer winnen

Onze voorspelling: Club Brugge - Union Sint-Gillis

Dat het niet het seizoen is van regerend landskampioen Club Brugge is een understatement. Blauw-Zwart heeft zijn laatste kansen op de hoofdprijs vorige week volledig laten afnemen en bikkelen om de 3e plaats lijkt het hoogst haalbare, dan moet het wel deze wedstrijd winnen. Geen evidentie want Union Saint-Gilloise is de beste uitploeg in Begië en Club Brugge kon zijn laatste 6 wedstrijden tegen een team uit de top 3 niet meer winnen. Onze voorspelling Club Brugge-Union Saint Gilloise: Union Saint Gilloise wint.
1
Unibet
1.92
Club Brugge wint: €50 X 1.92 = 96€
Bonus €50
N
Unibet
3.8
Gelijk €50 X 3.8 = 190€
Bonus €50
2
Unibet
3.6
Union Sint-Gillis wint: €50 X 3.6 = 180€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.