Loading...

Voorspelling Colon De Santa Fe - CA Talleres De Cordoba

6 juli 18:15

Voetbal - Copa Libertadores

Colon De Santa Fe Colon De Santa Fe
-
CA Talleres De Cordoba CA Talleres De Cordoba

Onze wedtip

CA Tallares verliest niet.

Unibet 1.57 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Colon De Santa Fe - CA Talleres De Cordoba

Voor de terugwedstrijd van de 1/8e finale van de Copa Libertadores mag het Argentijnse Colon Santa Fe het thuis opnemen tegen het Argentijnse Club Atletico Talleres. De heenwedstrijd eindigde op het veld van Club Atletico Talleres op een 1-1 gelijkspel. Colon Santa Fe werd groepswinnaar in groep G waarbij het 10 op 18 haalde. Vorig seizoen haalde het zijn eerste succes door de Argentijnse beker binnen te kapen, in de Argentijnse competitie werd het 7e. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Julio Cesar Falcioni amper 2 punten op 15. Voor de Argentijnse competitie verloor het bij Lanus (1-0). Voor de bekereditie van Argentinië dit seizoen speelde het gelijk bij Patronato maar werd eruit gekegeld door strafschoppen (2-1). Hierna volgende voor de competitie een thuisnederlaag tegen Huracan (0-1) het gelijkspel voor de Copa Libertadores bij Tallares en zijn vorige wedstrijd voor de Argentijnse competitie verloor het bij Godoy Cruz (1-0). In de Argentijnse competitie is het pas op de 23e plaats terug te vinden.

Club Atletico Tallares eindigde 2e in groep H maar met meer punten (11 op 18) dan Santa Fe en met een nederlaag minder. Vorig seizoen eindigde Tallares op een knappe 3e plaats in de Argentijnse competitie. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van de Portugese trainer Pedro Caixinha 4 op 15. Het speelde in de Argentijnse competitie 1-1 gelijk bij Arsenal Sarandi gevolgd door een gelijkspel voor de Argentijnse beker bij Chaco For Ever waar het na strafschoppen de kwalificatie kon afdwingen. Voor de competitie verloor het thuis dan weer van Central Cordoba (0-2), was er het gelijkspel voor de Copa Libertadores tegen Santa Fe en speelde het afgelopen weekend gelijk in de competitie bij Tigre (1-1). Club Atletico Tallares is pas terug te vinden op de 24e plaats in de Argentijnse competitie die 6 speeldagen ver is.

De highlights: Colon De Santa Fe - CA Talleres De Cordoba

  • Santa Fe kon al 5 wedstrijden niet meer winnen.
  • Club Atletico Tallares kon al 7 wedstrijd niet meer winnen (na reguliere speeltijd).
  • Tallares kon al 3 wedstrijden niet meer winnen van Santa Fe.
  • Tallares kon nog geen enkele uitwedstrijd winnen in Argentijnse competitie.

Onze voorspelling: Colon De Santa Fe - CA Talleres De Cordoba

Het wordt een spannende wedstrijd waarbij beide ploegen er alles zullen aan doen om door te stoten naar de kwartfinale. Beide ploegen verkeren echter in een zeer povere vorm. Gezien Tallares het in de groepsfase toch iets beter deed en de moeite die de thuisploeg kent om wedstrijden te winnen, tippen wij erop dat de Tallares na 90 minuten niet geklopt zal worden.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.