Loading...

Voorspelling Corinthians - Boca Juniors

28 juni 20:30

Voetbal - Copa Libertadores

Corinthians Corinthians
-
Boca Juniors Boca Juniors

Onze wedtip

Corinthians winnaar

Circus 2.15 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Corinthians - Boca Juniors

Voor de CONMEBOL Copa Libertadores - het Zuid Amerikaanse equivalent van de UEFA Champions League -  mogen de Boca Juniors uit Argentinië en SC Corinthians Paulista het in de 1/8e finale opnemen tegen elkaar. Boca Juniors die met 6 stuks het tweede hoogste aantal keren dit toernooi won ging er vorig jaar reeds uit in de 1/8e finale tevens tegen een Braziliaanse tegenstander, Mineiro. De laatste keer dat de troepen van Sebastian Battaglia de finale haalde was in 2018 waarbij het verloor van eeuwige rivaal River Plate. In de groepsfase eindigde Boca Juniors als groepswinnaar. De Boca Juniors eindigde vorig seizoen 4e in de Argentijnse Liga Profesional en het staat momenteel 2e.

Het Braziliaanse SC Corinthians Paulista en Boca Juniors kwamen elkaar reeds tweemaal tegen in de groepsfase en daarbij wist Corinthians in eigen huis eind april Boca Juniors te verslaan met 2-0. In Argentinië werd het halverwege mei een 1-1 gelijkspel. De troepen van de Portugees Vitor Pereira haalde de finale nog maar eenmaal en won die ook tegen… de Boca Juniors in 2012. De Corinthians eindigde vorig seizoen op de 5e plaats in de Braziliaanse serie A en het staat momenteel op nummer 2.

De highlights: Corinthians - Boca Juniors

  • Corinthians haalde 4 op 6 in groepsfase tegen Boca Juniors
  • Corinthians verloor wedstrijd minder in groepsfase
  • Boca Juniors kon reeds 3 confrontaties niet winnen tegen Corinthians
  • Corinthians won zijn enige finale tegen de Boca Juniors
  • Boca Juniors altijd moeite tegen Braziliaanse tegenstanders.

Onze voorspelling: Corinthians - Boca Juniors

Het wordt een duel tussen de huidige nummer 2 van Argentinië tegen de nummer 2 van Brazilië. De Boca Juniors konden al 4 wedstrijden niet meer winnen telkens het een Braziliaanse tegenstander moest bekampen.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.