Loading...

Voorspelling Costa Rica - Duitsland

1 december 14:00

Voetbal - WK

Costa Rica Costa Rica
-
Duitsland Duitsland

Onze wedtip

Duitsland winnaar

Toto 1.21 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Costa Rica - Duitsland

Het Al Bayt Stadium mag zich opmaken voor de afsluiter van groep E tussen Costa Rica en Duitsland. Costa Rica slaagde erin tegen alle verwachtingen in om op de vorige speeldag Japan opzij te zetten (0-1). De troepen van de Colombiaanse bondscoach Luis Fernando Suarez hadden nochtans op de eerste speeldag verloren met een vernederende 7-0 nederlaag tegen Spanje. Door de 3 op 6 op dit WK haalt Costa Rica in totaal 10 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Voor het WK speelde het vriendschappelijk gelijk bij Zuid-Korea (2-2), won het bij Oezbekistan (1-2) en kon het voor aanvang van het WK Nigeria verslaan (2-0).

Duitsland kon op de vorige speeldag in allerijl nog gelijk maken tegen Spanje na een doelpunt van invaller Niclas Füllkrug. De aanvaller van Werder Bremen maakte een paar weken geleden nog maar zijn debuut voor de Mannschaft in een oefenmatch tegen Oman. Door de 1-1 tegen Spanje blijft Duitsland zijn kansen gaaf houden al moet het proberen om op zijn minst met twee doelpunten verschil te winnen tegen Costa Rica. Indien het met 1 doelpunt verschil wint en Japan speelt gelijk tegen Spanje zal dit niet volstaan. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Hansi Flick 5 op 15. Voor het WK verloor het in functie van de UEFA Nations League van Hongarije (0-1) en speelde het gelijk tegen Engeland (3-3). Tegen Oman kon het vlak voor het WK vriendschappelijk winnen (0-1).

De highlights: Costa Rica - Duitsland

  • Costa Rica won maar 1 van laatste 8 WK matchen na reguliere speeltijd.
  • Costa Rica 12 doelpunten tegen in laatste 5 WK matchen.
  • Duitsland van 18 WK deelnames nog maar eenmaal niet voorbij groepsfase.

Onze voorspelling: Costa Rica - Duitsland

Het vorige WK in Rusland was voor Duitsland een historisch dieptepunt. Onder icoon Joachim Löw die ze in 2014 nog aan de Wereldtitel helpte werd het voor het eerst in zijn geschiedenis in de groepsfase uitgeschakeld. Voor Duitsland komt er voor deze wedstrijd niet te veel rekenkunde aan te pas. Het moet winnen, en dit het liefst met op zijn minst twee doelpunten verschil. Iets wat op het WK 2006 nog lukte toen het in de groepsfase Costa Rica klopte met 4-2.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Costa rica - Duitsland te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Toto
26.5
Costa Rica wint: €50 X 26.5 = 1325€
Bonus €50
N
Toto
12
Gelijk €50 X 12 = 600€
Bonus €50
2
Toto
1.1
Duitsland wint: €50 X 1.1 = 55€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.