Loading...

Voorspelling Cuiaba Esporte Clube MT - Atletico Mineiro

21 juli 18:00

Voetbal - Brasilero Serie A

Cuiaba Esporte Clube MT Cuiaba Esporte Clube MT
-
Atletico Mineiro Atletico Mineiro

Onze wedtip

Atletico Mineiro winnaar

Unibet 1.85 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Cuiaba Esporte Clube MT - Atletico Mineiro

Op 21 juli 2022 ontvangt Cuiaba in speelronde 18 van de Braziliaanse Serie A de huidige koploper Atletico Mineiro. Cuiaba staat momenteel op een anonieme vijftiende plek in de Serie A met negentien punten uit zeventien gespeelde wedstrijden. De ploeg van trainer Toni Oliveira was tot een aantal weken geleden bezig aan zwak seizoen, maar lijkt in de laatste weken de weg naar boven te hebben gevonden. Na een reeks van elf wedstrijden waarvan het er slechts eentje won, wist op de laatste speeldagen steeds de volle buit te pakken. Op 3 juli won het knap uit met 1-2 van Avai en een week later behaalde het opnieuw een erg knappe thuisoverwinning met 2-0 op Botafogo. Cuiaba speelt opp 18 juli nog uit bij Palmeiras, maar dat duel is bij het schrijven van deze wedtip nog niet gespeeld. 

Omdat het duel van Cuiaba tegen Palmeiras nog niet gespeeld is, is Atlético Mineiro de voorlopige koploper in de hoogste Braziliaanse voetbalklasse. Atlético staat bovenaan met 37 punten uit zeventien gespeelde wedstrijden terwijl Palmeiras daar met een wedstrijd minder gespeeld met een punt achter staat. De ploeg van trainer Antonio Mohamed verloor slechts een van zijn laatste elf duels. Die nederlaag kwam wel pas vier dagen geleden toen het er op bezoek bij Flamengo lelijk met 2-0 onderuit ging waardoor het eveneens de koppositie kwijt raakte in de Braziliaanse Serie A. De ploeg herstelde zich echter snel. Afgelopen zondag werd er uit tegen Botafogo met 0-1 gewonnen, waardoor het de koppositie in elk geval voor een dag terug heeft. Een overwinning tegen Cuiaba zou goed van pas komen aangezien het de week erna tegen de nummer drie van de ranglijst Corinthians uitkomt. 

De highlights: Cuiaba Esporte Clube MT - Atletico Mineiro

  • In 6 van de laatste 7 duels van Cuiaba vielen minder dan 2.5 goals.
  • Atlético Mineiro verloor 1 van zijn laatste 11 wedstrijden.
  • Cuiaba won voor het eerst dit seizoen zijn laatste 2 duels op rij.
  • In 5 van de laatste 6 duels van Atletico Mineiro vielen minder dan 2.5 goals.

Onze voorspelling: Cuiaba Esporte Clube MT - Atletico Mineiro

Cuiaba lijkt een anoniem seizoen door te maken, maar wist recentelijk twee duels op rij te winnen waardoor het zich uit de degradatiezone voetbalde. Voor Atlético Mineiro geldt dat het moet winnen om in de race te blijven voor het kampioenschap. Gezien het kwaliteitsverschil en het verschil in de stand op de ranglijst tussen beide ploegen gaan wij voor een uitoverwinning voor Atlético Mineiro.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.