Loading...

Voorspelling De Graafschap - Ajax

2 maart 15:00

Voetbal - KNVB Beker

De Graafschap De Graafschap
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Circus 1.18 Bonus €250
Wedden

De wedtip: De Graafschap - Ajax

Het is tijd voor de kwartfinale van de KNVB-beker en daarin mogen de troepen van Johnny Heitinga afzakken naar Eerste Divisie-club De Graafschap. Ajax is uit op revanche na de verloren finale tegen PSV in de vorige editie (1-2) waardoor het zijn winst van de KNVB Beker van het jaar ervoor niet kon verlengen. Tijdens de 1/8e finale wist Ajax zich voorbij FC Twente te loodsen (0-1) en in de 1/16 finale ging het voorbij reeksgenoot van De Graafschap, FC Den Bosch, gaan winnen (0-2). Uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekt Ajax 15 op 15 met als laatste wedstrijd een overwinning op het veld van Vitesse Arnhem (1-2).

De Graafschap is nu aan zijn 4e seizoen op rij bezig in de Eerste Divisie, ditmaal onder de vleugels van trainer Adrie Poldevaart. De Graafschap staat momenteel op de 13e plaats en ook voor de 3e periodetitel lijkt het reeds kansloos met al 6 punten achterstand op ADO Den Haag. In de 1/8e finale wist De Graafschap ‘De Treffers’ uit te schakelen (3-0), een ploeg uit de Tweede Divisie. Daarvoor ging het gaan winnen bij HV & CV Quick (0-3), een ploeg uit de Derde Divisie. In de eerste ronde ging het voorbij een ploeg uit diezelfde reeks, Rijnsburgse Boys (1-3). De Graafschap haalt 7 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden waarbij het de laatste won op het veld van FC Eindhoven (0-4).

De highlights: De Graafschap - Ajax

  • Ajax 15 op 15 in competitie onder Heitinga
  • De Graafschap verloor 3 van laatste 5 thuiswedstrijden
  • Ajax 9 op 9 in laatste 3 uitwedstrijden

Onze voorspelling: De Graafschap - Ajax

Ajax lijkt herboren onder Heitinga. De uitschakeling in de UEFA Europa League kwam hard aan, maar de vizieren lijkt wel in de juiste richting te blijven staan. Het pakte het maximaal aan punten in de competitie onder Heitinga en kon ook de 3 gespeelde uitwedstrijden winnen. De Graafschap, dat opnieuw een grijs seizoen draait, lijkt op eigen bodem enorm kwetsbaar met 3 thuisnederlaag tijdens de laatste 5 op eigen bodem. Onze voorspelling De Graafschap-Ajax: Ajax wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.