Loading...

Voorspelling Denemarken - Frankrijk

25 september 14:45

Voetbal - Nations League

Denemarken Denemarken
-
Frankrijk Frankrijk

Onze wedtip

Frankrijk winnaar

Unibet 2.15 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Denemarken - Frankrijk

Denemarken speelt dit jaar redelijk goed mee in de Nations League maar verslikte zich afgelopen donderdag voor de tweede keer dit jaar in Kroatië. De Deense Nationale ploeg stond door de eerdere overwinningen op groepsgenoten Frankrijk en Oostenrijk tot donderdagavond aan kop in Groep 1 van de Nations League en lijkt nu voor een onmogelijke opgave te staan om de volgende speelronde van dit toernooi te halen. Denemarken staat nu een punt onder Kroatië, die het in deze laatste groepswedstrijd opneemt tegen Oostenrijk, en zal moeten hopen op een misstap van de Kroaten. In theorie zou een verlies van Kroatië en een gelijkspel in deze wedstrijd precies genoeg moeten zijn om de koppositie te heroveren.

Frankrijk wende afgelopen donderdag in de wedstrijd tegen Oostenrijk een directe degradatie uit de Nations League A af door met 2-0 te winnen. Voor de Fransen was dit pas de eerste overwinning in de Nations League dit jaar en de ploeg van bondscoach Didier Deschamps is al uitgespeeld dit jaar. Wanneer Frankrijk deze wedstrijd niet wint zou het in theorie alsnog kunnen degraderen. Wij denken dan ook dat Frankrijk met sterren als Kylian Mbappé, Aurélien Tchouameni en Raphaël Varane in de sterkst mogelijke opstelling gaat starten en deze wedstrijd erg serieus neemt.   

De highlights: Denemarken - Frankrijk

  • Beide teams zijn afhankelijk van de andere groepswedstrijd Oostenrijk-Kroatië
  • Frankrijk mist door blessure centrale verdediger Jules Koundé
  • De teams treffen elkaar op het WK in Qatar eind november dit jaar ook
  • Frankrijk won 6 van de laatste 10 wedstrijden tegen Denemarken
  • In alle eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 3.2 doelpunten per wedstrijd gescoord

Onze voorspelling: Denemarken - Frankrijk

De twee nationale teams speelde in het verleden 16 keer eerder een officiële interland tegen elkaar. Van deze ontmoetingen won Denemarken 6 keer, Frankrijk won 8 keer en het eindigde 2 keer in een gelijkspel. Beide teams zullen met een half oog naar de andere groepswedstrijd kijken, Oostenrijk-Kroatië. Denemarken zal hopen op een stunt van Oostenrijk en Frankrijk zal hopen dat Kroatië de wedstrijd zal winnen. Wij verwachten dat beide teams willen aanvallen en gaan voor een nipte overwinning voor Frankrijk.

1
Unibet
3.4
Denemarken wint: €50 X 3.4 = 170€
Bonus €50
N
Unibet
3.45
Gelijk €50 X 3.45 = 172.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.25
Frankrijk wint: €50 X 2.25 = 112.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.