Loading...

Voorspelling Duitsland - Engeland

7 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Duitsland Duitsland
-
Engeland Engeland

Onze wedtip

Engeland Double Chance.

Unibet 1.57 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Duitsland - Engeland

Na het Europees Kampioenschap afgelopen zomer mag de Allianz Arena in München zich opnieuw opmaken om een prestigieus duel te organiseren. Aanstaande dinsdag mogen de troepen van Hans-Dieter Flick mogen zich opmaken om vice Europees kampioen Engeland te ontvangen in functie van de tweede groepswedstrijd in de UEFA Nations League. Op de eerste speeldag ging Duitsland 1-1 gelijk gaan spelen in Italië en staat hierdoor op de 2e plaats na leider Hongarije dat verrassend Engeland kon verslaan met 1-0. Uit zijn laatste 5 duels puurde Die Manschaft 11 op 15. Voor de kwalificatiecampagne voor het WK in Qatar haalde het uit tegen Liechtenstein (9-0) gevolgd door een 1-4 overwinning op het veld van Armenië. Duitsland sloot de kwalificatiecampagne af als groepswinnaar en speelde nadien nog twee oefenwedstrijden alvorens Italië te bekampen in de UEFA Nations League afgelopen zaterdag. Die twee oefenwedstrijden werden gespeeld thuis tegen Israël (2-0) en in en tegen Nederland (1-1).

Gareth Soutgate en zijn troepen leden op het veld van Hongarije hun eerste nederlaag -na reguliere speeltijd- in18 maanden tijd. Engeland toonde zich eerder ongeïnspireerd en was niet in staat om veel doelgevaar te creëren in de Puskas Arena te Budapest. Indien ‘The Three Lions’ zich nog willen laten gelden in deze UEFA Nations League dan zit er niets anders op dan voor de overwinning te gaan tegen Duitsland. Enkel de groepswinnaars halen de eindfase van de UEFA Nations League. Uit zijn laatste 5 duels haalde Engeland in totaal 12 op 15. Het sloot zijn kwalificatiegroep voor het WK af als groepswinnaar waarin het 6 op 6 pakte in zijn laatste twee wedstrijden versus Albanië (5-0) en San Marino (0-10). Voorafgaand aan het duel tegen Hongarije speelde het tweemaal vriendschappelijk in maart en won het zowel tegen Zwitserland (2-1) als tegen Ivoorkust (3-0).

De highlights: Duitsland - Engeland

  • Engeland moet voor de zege gaan.
  • Engeland won vorige confrontatie op het EK tegen Duitsland.
  • Duitsland kon laatste 2 duels niet winnen tegen grotere ploegen.
  • Engelse spelers hebben meer matchen in de benen.
  • 4 van laatste 5 onderlinge duels telkens minder dan 3 doelpunten.

Onze voorspelling: Duitsland - Engeland

Engeland heeft geen andere keuze dan voor de zege te gaan. Op het EK afgelopen zomer slaagde het hier alvast in door met 2-0 te winnen van Duitsland welke Joachim Löw’s laatste wedstrijd werd als bondscoach van Duitsland.
1
Unibet
2.3
Duitsland wint: €50 X 2.3 = 115€
Bonus €50
N
Unibet
3.4
Gelijk €50 X 3.4 = 170€
Bonus €50
2
Unibet
3.2
Engeland wint: €50 X 3.2 = 160€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.