Loading...

Voorspelling Duitsland - Italië

14 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Duitsland Duitsland
-
Italië Italië

Onze wedtip

Italië winnaar

Toto 2.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Duitsland - Italië

Regerend Europees Kampioen Italië mag zijn UEFA Nations League aftrappen tegen Duitsland. Italië is nog steeds in rouw om het niet kwalificeren voor het WK in Qatar nadat het in de eerste ronde van de barrages uitgeschakeld werd door Noord-Macedonië. Italië boekt uit zijn laatste 5 wedstrijden 8 op 15. Het won daarbij de kleine finale op de vorige editie van de UEFA Nations League tegen België (2-1), speelde gelijk tegen Zwitserland (1-1) en op het veld van Noord-Ierland (0-0) in teken van de kwalificatiecampagne voor het WK. Zoals eerder vermeld verloor het de barrage tegen Noord-Macedonië op eigen grond (0-1) en kon het zijn laatste wedstrijd tegen Turkije winnen (2-3) welke een vriendschappelijke was. 

De troepen van Hans-Dieter Flick konden zich wel kwalificeren voor het WK in Qatar. Als vervanger van Joachim Löw wist Flick alvast zijn eerste opdracht tot een goed einde te brengen. Naar eigen zeggen is Flick ook zeer gebrand om te tonen in deze groep op de Nations League dat Duitsland razend ambitieus is. Het kan zich meten met Italië, Engeland en Hongarije. In zijn laatste 5 wedstrijden boekte die mannschaft 13 op 15. Het won zijn laatste 3 kwalificatiematchen voor het WK tegen Noord-Macedonië (0-4), Liechtenstien (9-0), en Armenië (1-4). Vriendschappelijk won het tegen Israël (2-0) en speelde het gelijk op Nederland (1-1). 

 

De highlights: Duitsland - Italië

  • Duitsland al 9 wedstrijden ongeslagen.
  • Duitsland 13 op 15 uit.
  • Vorige confrontaties telkens gelijkspel.
  • Vorig thuisduel Italië werd nationaal drama.
  • Eerste echte test voor Flick?

Onze voorspelling: Duitsland - Italië

Robert Mancini verklaarde dat Italië er zin in heeft om zich te tonen in de Uefa Nations League al blijft het de vraag of zijn spelers het ook zo zien. Voor Flick wordt het dan weer een eerste echte krachtmeting tegen een grootmacht naar aanloop van het WK. 

 

1
Toto
1.76
Duitsland wint: €50 X 1.76 = 88€
Bonus €50
N
Toto
3.8
Gelijk €50 X 3.8 = 190€
Bonus €50
2
Toto
5.05
Italië wint: €50 X 5.05 = 252.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.