Loading...

Voorspelling Duitsland - Italië

14 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Duitsland Duitsland
-
Italië Italië

Onze wedtip

Italië Draw No Bet

Circus 3.2 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Duitsland - Italië

In groep 3 uit divisie 1 van de UEFA Nations League mag het Duitsland van Hans-Dieter Flick het in het Borussia Park opnemen tegen groepsleider Italië. De UEFA Nations League zijn nog geen succes geweest voor Duitsland dat na 3 speeldagen nog steeds niet kon winnen. Het staat op dit moment dan ook pas op de 3e plaats met 3 punten. Het speelde op speeldag 1 gelijk in en tegen Italië (1-1), op speeldag twee speelde het thuis opnieuw 1-1 gelijk tegen Engeland en jawel ook op speeldag 3 werd het 1-1, dit op het veld van Hongarije. Met 2 punten achterstand op Italië maken de Duitsers echter wel nog een behoorlijke kans om groepswinst te pakken.

Robert Mancini en zijn troepen hebben geen andere keuze dan het beste ervan te maken op de UEFA Nations League. Hoewel de wonde van het mislopen van het WK in Qatar nog veel tijd nodig heeft om te helen begon La Squadra Azzurra lijken Italiaanse voetbalfans zich nog grotendeels achter Mancini te scharen, zo eisten ze onder andere dat Mancini aanbleef als bondscoach. Op speeldag 1 werd er zoals hierboven aangehaald 1-1 gelijk gespeeld tegen Duitsland gevolgd door een overwinning thuis tegen Hongarije (2-1). Op de vorige speeldag speelde het 0-0 gelijk op het veld van Engeland.

De highlights: Duitsland - Italië

  • Duitsland won nog niet op deze UEFA Nations League.
  • Duitsland al 4 wedstrijden zonder zege.
  • Laatste 3 duels telkens gelijkspel (na reguliere speeltijd).
  • Italië kon al 5 duels na elkaar niet winnen van Duitsland.
  • 4 van 5 vorige duels telkens minder dan 3 doelpunten (na 90 minuten).

Onze voorspelling: Duitsland - Italië

Duitsland kon nog geen enkel duel winnen op deze Nations League en zit zo al 4 opeenvolgende wedstrijden zonder overwinning. Tegen Italië winnen tegen wie het drie opeenvolgende keren gelijk speelde is verre van een evidentie. Door het mislopen van het WK zullen de troepen van Mancini de essentie van een Nations League volgens ons extra kunnen waarderen. Wij vinden best wel veel ‘value’ terug als we kijken naar de odds op de uitploeg hier en gaan daarom voor een Draw No Bet op de Italianen. 

1
Circus
1.74
Duitsland wint: €250 X 1.74 = 435€
Bonus €250
N
Circus
3.7
Gelijk €250 X 3.7 = 925€
Bonus €250
2
Circus
5.15
Italië wint: €250 X 5.15 = 1287.5€
Bonus €250
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.