Loading...

Voorspelling Duitsland - Japan

23 november 8:00

Voetbal - WK

Duitsland Duitsland
-
Japan Japan

Onze wedtip

Japan Double Chance.

Unibet 2.62 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Duitsland - Japan

In Groep E neemt het tweede meest succesvolle land ooit op een WK, Duitsland, het op tegen Japan. De troepen van Hansi Flick wisten zich te plaatsen voor het Wereldkampioenschap door zijn kwalificatiegroep te winnen in alle eenvoud. Het pakte 27 op 30 waarbij het enkel op eigen grond heel verrassend verloor van Noord-Macedonië (1-2), het land dat ook in de barrages Europees kampioen Italië eruit wist te knikkeren. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Duitsland 8 op 15. Het speelde in functie van de UEFA Nations League gelijk in Hongarije (1-1), won van Italië (5-2), verloor van Hongarije (0-1) en speelde gelijk tegen Engeland (3-3). Vorige week won het vriendschappelijk van Oman (0-1). Op het vorige WK was Duitsland de grote teleurstelling en kon het zich niet voorbij de groepsfase loodsen.

Het Japan van bondscoach Hajime Moriyasu wist zich te plaatsen voor het WK nadat het in zijn AFC kwalificatiegroep 2e eindigde na groepswinnaar Saudi-Arabië. Het moest in die kwalificatiegroep twee nederlagen toestaan, dit thuis tegen Oman (0-1) en uit bij Saudi Arabië (1-0). Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Japan 11 op 15. Het speelde daarin gelijk tegen China (0-0), won van Zuid-Korea (3-0) en van de USA (2-0). Het speelde thuis gelijk tegen Ecuador (0-0). Vorige week verloor het vriendschappelijk van Canada (1-2).

De highlights: Duitsland - Japan

  • Duitsland 7 doelpunten tegen in laatste 5 wedstrijden.
  • Duitsland won maar 3 wedstrijden van laatste 9.
  • Duitsland eruit in groepsfase in 2018.

Onze voorspelling: Duitsland - Japan

Voor Duitsland wacht een niet te onderschatten tegenstander met Japan. De Japanners geraakte op de vorige Wereldbeker wel in de laatste 16 in tegenstelling tot Duitsland. Die Mannschaft trekt bovendien niet met de hoogste dosis zelfvertrouwen richting deze opener. Het kreeg maar liefst 7 doelpunten tegen in zijn laatste 5 wedstrijden en kon maar 3 wedstrijden winnen van zijn laatste 9.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om de Duitsland - Japan voorspelling te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
1.43
Duitsland wint: €50 X 1.43 = 71.5€
Bonus €50
N
Unibet
4.8
Gelijk €50 X 4.8 = 240€
Bonus €50
2
Unibet
7
Japan wint: €50 X 7 = 350€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.