Loading...

Voorspelling Duitsland V - Denemarken V

8 juli 15:00

Voetbal - EK women

Duitsland V Duitsland V
-
Denemarken V Denemarken V

Onze wedtip

Denemarken verliest niet.

Unibet 2.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Duitsland V - Denemarken V

Finalist van het vorige EK voor vrouwen Denemarken mag het in de openingswedstrijd opnemen tegen Duitsland. Voor de Duitsers meteen een gelegenheid om revanche te pakken voor de uitschakeling door de Denen op datzelfde EK in de kwartfinale (1-2). Denemarken maakten toen meteen een eind aan de suprematie van de Duitse vrouwen die al 6 opeenvolgende Europese Kampioenschappen wonnen. Sinds de opstart van het EK voor vrouwen in 1984 won het Duitse nationaal team de trofee al 9 keer. Enkel Noorwegen is het enige ander land dat het toernooi meer dan een keer won. De troepen van bondscoach Martina Voss-Tecklenburg zijn erop gebrand een 10e trofee aan toe te voegen. Uit hun vorige 5 wedstrijden puurde de Duitse vrouwen wel amper 6 op 15. Het verloor vriendschappelijk van Canada (1-0) en Engeland (3-1), won in functie van de kwalificaties voor het WK 2023 tegen Portugal (3-0), verloor in functie van diezelfde kwalificatiecampagne op het veld van Servië (1-0) en won zijn laatste vriendschappelijke wedstrijd tegen Zwitserland (7-0).

Denemarken speelt onder de vleugels van een mannelijke coach, Lars Sondergaard die voor het nationale vrouwenteam nog in het mannenvoetbal trainer was van het Deense Aalborg. Denemarken wordt net zoals op andere edities een stevige outsider genoemd voor de titel. Met o.a. Chelsea aanvaller Pernil Harder die door de UEFA als beste vrouwelijke speler werd gekroond in 2018 beschikt het over veel talent die enkel gerijpt is na de finale in 2017 in Nederland.

De highlights: Duitsland V - Denemarken V

  • Denemarken finalist vorige editie.
  • Duitsland laat het afweten in laatste 5 wedstrijden.
  • Duitsland kon al twee confrontaties niet winnen van Denemarken.
  • Denemarken betere voorbereiding achter de kiezen.

Onze voorspelling: Duitsland V - Denemarken V

Niet enkel de kwartfinale op het vorige EK werd een teleurstelling voor Duitsland toen het tegen de Denen speelde. Ook op de Algarve Cup in 2013 kon men niet verder geraken dan een gelijkspel. X aantal jaren later kunnen we niet vaststellen dat de kwaliteit binnenin het Deens nationale team geslonken is, integendeel. Wij zien dan ook genoeg ‘waarde’ in de odds om te geloven dat Denemarken niet verliest.

 

1
Unibet
1.6
Duitsland V wint: €50 X 1.6 = 80€
Bonus €50
N
Unibet
3.9
Gelijk €50 X 3.9 = 195€
Bonus €50
2
Unibet
5.6
Denemarken V wint: €50 X 5.6 = 280€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.