Loading...

Voorspelling Duitsland V - Frankrijk V

27 juli 15:00

Voetbal - EK women

Duitsland V Duitsland V
-
Frankrijk V Frankrijk V

Onze wedtip

Duitsland V winnaar

Unibet 2.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Duitsland V - Frankrijk V

Duitsland plaatste zich voor deze halve finale door in Groep B als eerste te eindigen. De Duitse dames wonnen de eerste groepswedstrijd met 4-0 van Denemarken, ze wonnen tweede wedstrijd met 2-0 van Spanje en in laatste groepswedstrijd werd er met 0-3 van Finland gewonnen. Duitsland had afgelopen donderdag in de kwartfinale tegen Oostenrijk weer weinig moeite om doelpunten te maken en opende na 25 minuten de score. De Oostenrijkers waren er in de eerste fase van de tweede helft, met een schot op de paal en op de lat, een aantal keren dicht bij de gelijkmaker maar in de 89e minuut scoorde Alexandra Popp na een blunder van de Oostenrijkse keeper alsnog de 2-0.

Frankrijk kroop afgelopen zaterdag door het oog van de naald door in de kwartfinale tegen Nederland in letterlijk de laatste seconde een doelpunt te maken. De Fransen kregen in de wedstrijd veel kansen maar konden de Nederlandse keeper Van Domselaar tot hun grote frustratie maar niet passeren, tot die laatste seconden van de wedstrijd. Frankrijk ging dit toernooi flitsend van start met een 5-1 overwinning op Italië maar had daarna meer moeite om België (2-1) te verslaan en speelde de laatste groepswedstrijd tegen IJsland 1-1 gelijk.

De highlights: Duitsland V - Frankrijk V

  • Duitsland won afgelopen donderdag met 2-0 van Oostenrijk
  • Frankrijk won afgelopen zaterdag met 1-0 van Nederland
  • Frankrijk heeft op dit EK de meeste doelpogingen (93) van alle teams
  • Frankrijk won op een EK nog nooit van Duitsland
  • Duitsland kreeg dit EK nog geen enkel doelpunt tegen

Onze voorspelling: Duitsland V - Frankrijk V

De twee nationale teams speelde vorig jaar juni voor het laatst tegen elkaar. Deze vriendschappelijke wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor Frankrijk. Beide teams behoorde voorafgaande aan het Europese Kampioenschap tot de favorieten voor de titel. Duitsland scoort erop los dit toernooi maar blinkt vooral uit in het verdedigen en kreeg nog geen enkel doelpunt tegen. Frankrijk kwam in de groepsfase met moeite langs België (2-1) en speelde 1-1 gelijk tegen IJsland. Wij gaan voor een overwinning voor Duitsland.

1
Unibet
2.4
Duitsland V wint: €50 X 2.4 = 120€
Bonus €50
N
Unibet
3.1
Gelijk €50 X 3.1 = 155€
Bonus €50
2
Unibet
3.1
Frankrijk V wint: €50 X 3.1 = 155€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.