Loading...

Voorspelling Dundee United - AZ

4 augustus 15:00

Voetbal - Europa Conference League

Dundee United Dundee United
-
AZ AZ

Onze wedtip

AZ winnaar

Unibet 1.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Dundee United - AZ

In de 3e voorronde van de UEFA Conference League mag het AZ Alkmaar van Pascal Jansen het opnemen tegen het Schotse Dundee United. In de vorige ronde wist AZ het Bosnische FK Tuzla City uit te schakelen nadat het zowel de heenwedstrijd (0-4) als de terugwedstrijd (1-0) wist te winnen. De competitie in Nederland begint pas op 14 augustus dus als we kijken naar de vorm van de laatste 5 wedstrijden zien we dat De Kaasboeren daarbij 3 vriendschappelijke wedstrijden afhandelde en pakt het in totaal 12 op 15. Naast de twee gewonnen Europese wedstrijden tegen Tuzla City verloor het vriendschappelijk van het Griekse Olympiakos (1-0) en won het vriendschappelijk van KVC Westerlo (0-1) en Bologna (1-0).

Het treft met Dundee United een team die wel al aan zijn nationale competitie is begonnen en het seizoen inzette met een gelijkspel op verplaatsing bij Kilmarnock (1-1). Dundee United kon zich voor het eerst in 10 jaren kwalificeren voor een Europees toernooi nadat het vorig seizoen in de eigen Schotse Premier League op een 4e plaats eindigde. Dundee United moest nog geen voorronde afhandelen in deze UEFA Conference League. Voor aanvang van de Schotse competitie verloor het vriendschappelijk van Sunderland (0-2) en Fleetwood (2-1).

De highlights: Dundee United - AZ

  • Dundee 1 op 9.
  • AZ alkmaar 12 op 15.
  • Eerste ontmoeting tussen beide teams.
  • Eerste Europese wedstrijd voor Dundee United in 10 jaar.

Onze voorspelling: Dundee United - AZ

Dundee United krijgt geen makkelijke opdracht voor de kiezen in hun eerste Europese wedstrijd in 10 jaar. De troepen van Jack Ross hebben er alvast geen goede voorbereiding opzitten en wij zien ze dan ook niet echt opgewassen tegen AZ Alkmaar dat vorig seizoen eruit ging in de 1/16e finale van de Conference League.
 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.