Loading...

Voorspelling Eintracht Frankfurt - Barcelona

7 april 15:00

Voetbal - Europa League

Eintracht Frankfurt Eintracht Frankfurt
-
Barcelona Barcelona

Onze wedtip

Barcelona winnaar

Unibet 1.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Eintracht Frankfurt - Barcelona

In het Deutsche Bank Park mag Eintracht Frankfurt zich opmaken op een absolute topmatch. Het mag het grote FC Barcelona van Xavi Hernandez ontvangen. Eintracht Frankfurt heeft naar aanloop van deze wedstrijd amper zelfvertrouwen opgedaan na een 2 op 6 in de eigen Bundesliga. Terwijl het nog op het veld van RB Leipzig een punt kon meepakken (0-0) bleef het ook thuis weer haperen en speelde het 0-0 gelijk tegen de laatste in de stand Greuther Fürth. Frankfurt beleeft een mager seizoen met een voorlopig 9e plaats en zal zich moeten reppen om nog een Europees ticket uit de brand te slepen dit seizoen. Naar aanloop van deze kwartfinale schakelde het de nummer 5 van Spanje uit, Real Betis. In Betis werd er gewonnen met 1-2 en thuis werd het na verlengingen 1-1.

FC Barcelona lijkt zich heruitgevonden te hebben onder Xavi Hernandez. Dat tonen ook de cijfers aan in de primera division waar de Blaugrana de tweede plaats hebben ingepalmd en een 26 op 30 hebben geboekt. In de 1/16e finale wist het Napoli uit te schakelen door eerst 1-1 gelijk te spelen in Nou Camp om nadien met 4-2 te winnen in Napels. In de vorige ronde wist het Galatasaray opzij te zetten nadat het thuis bleef haperen op een 0-0 gelijkspel en wist het in Istanbul met 1-2 te gaan winnen.

De highlights: Eintracht Frankfurt - Barcelona

  • FC Barcelona uit beter dan thuis Europees.
  • Eintracht Frankfurt verloor vorig duel thuis tegen Spaanse Betis.
  • Eerste treffen tussen beide teams.
  • Barcelona won laatste 5 uitwedstrijden.
  • Frankfurt won nog meer eenmaal thuis.

Onze voorspelling: Eintracht Frankfurt - Barcelona

Hoewel Frankfurt in de kwartfinale staat, kon het nog maar eenmaal winnen op eigen bodem. Dit was tijdens de groepsfase tegen het Griekse Olympiakos (3-1). Wij hebben ons vermoeden dat dit wel eens het eindstation zou kunnen worden voor Oliver Glasner en zijn troepen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.