Loading...

Voorspelling Eintracht Frankfurt - Glasgow Rangers

18 mei 15:00

Voetbal - Europa League

Eintracht Frankfurt Eintracht Frankfurt
-
Glasgow Rangers Glasgow Rangers

Onze wedtip

Eintracht Frankfurt winnaar

Unibet 2.35 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Eintracht Frankfurt - Glasgow Rangers

Estadio Ramon Sanchez in Sevilla mag zich opmaken voor de UEFA Europa League finale tussen het Duitse Eintracht Frankfurt en het Schotse Rangers F.C. Eintracht Frankfurt dat in de eigen Bundesliga amper op de 11e plaats terug te vinden is, is de winnaar van de editie in 1980 toen het format nog de naam ‘UEFA Cup’ met zich meedroeg. Hoewel het in Duitsland een teleurstellend seizoen -zo goed als- achter de rug heeft, verzetten de troepen van Oliver Glasner Europees wel bergen. Het summum was uiteraard het uitschakelen van het grote FC Barcelona nadat het in Duitsland gelijkspeelde (1-1) en in Nou Camp met de volle buit aan de haal ging (2-3). In de halve finale was het dan weer te sterk voor West Ham United waar het zowel in Londen (1-2) als in Frankfurt wist te winnen (1-0).

Het Schotse Rangers F.C. van Giovanni van Bronckhorst moest de Schotse titel in tegenstelling tot vorig seizoen overlaten aan de rivalen van Celtic dit seizoen. Reden te meer om alles op alles te zetten op de Europa League finale tegen Frankfurt. De Rangers hebben er ook een zeer knap parcours opzitten waarbij het in de halve finale een van de schaduwfavorieten RB Leipzig wist uit te schakelen. In Duitsland verloor het nog met 1-0 maar in Glasgow wist het alles recht te trekken door met 3-1 te winnen. In de kwartfinale wist het het stugge SC Braga uit Portugal te elimineren. Ook in Portugal verloor het met 1-0 maar in de terugwedstrijd kon het na verlengingen nog met 3-1 winnen.

De highlights: Eintracht Frankfurt - Glasgow Rangers

  • Frankfurt verloor geen enkele wedstrijd (na reguliere speeltijd).
  • Rangers FC verloren 5 wedstrijden in deze Europa League.
  • Rangers FC verloren laatste 3 partijen op verplaatsing.
  • Frankfurt 10 op 15 vs Rangers 6 op 15 Europees.
  • Telkens minstens 1 doelpunt tegen in laatste 5 wedstrijden van de Rangers FC.

Onze voorspelling: Eintracht Frankfurt - Glasgow Rangers

Eintracht Frankfurt maakte al stevig indruk in dit toernooi, vooral door de manier waarop het in Barcelona met de zege aan de haal ging, zonder angst met vrank en vrij voetbal. Gezien de huidige qouteringen vinden wij het een absolute aanrader om een tip te geven op een Duitse overwinning hier op wat een heel boeiende finale kan worden. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.