Loading...

Voorspelling Eintracht Frankfurt - West Ham

5 mei 15:00

Voetbal - Europa League

Eintracht Frankfurt Eintracht Frankfurt
-
West Ham West Ham

Onze wedtip

West Ham verliest niet.

Unibet 1.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Eintracht Frankfurt - West Ham

Het Deutsche Bank Park mag zich opmaken voor de terugronde van de halve finale van de UEFA Europa League waarin Eintracht Frankfurt en West Ham United het tegen elkaar opnemen. De heenwedstrijd eindigde in Londen op een 1-2 zege voor de troepen van Oliver Glasner waardoor de Duitsers over een goede uitgangspositie beschikken. In de kwartfinale was Frankfurt te sterk voor topfavoriet FC Barcelona waartegen het thuis 1-1 gelijk speelde en in Nou Camp met 2-3 ging winnen. In de eigen Bundesliga loopt het wel een stuk minder want daarin kon het ook afgelopen weekend niet winnen en verloor het met 2-0 op het veld van Bayer Leverkusen. Het kan in de Duitse competitie zo al 6 wedstrijden niet na elkaar winnen. 

Met West Ham United treft het een ploeg die ook niet al te best draait de laatste tijd in de Premier League. De troepen van David Moyes konden al 4 speeldagen niet winnen na elkaar en moesten de rol lossen in de strijd om een Champions League en Europa League ticket. Afgelopen weekend verloren The Hammers in eigen huis met 1-2 van Arsenal. In de kwartfinale kon West Ham Olympique Lyon uitschakelen nadat het 1-1 gelijk speelde in eigen huis en in Frankrijk de klus klaarde met een 0-3 overwinning.

De highlights: Eintracht Frankfurt - West Ham

  • Frankfurt al 3 thuisduels in EL zonder zege.
  • Frankfurt in eigen competitie al 6 duels zonder zege.
  • Frankfurt won maar 1 duel thuis Europees.
  • West Ham 10 op 15 uit in de Europa League.
  • Frankfurt op twee na slechtste thuisploeg in Duitsland.

Onze voorspelling: Eintracht Frankfurt - West Ham

Eintracht Frankfurt mag dan wel het machtige FC Barcelona hebben uitgeschakeld in de kwartfinale, het is al een turbulent toernooi geweest voor de Duitsers. Ze konden bijvoorbeeld nog maar 1 thuisduel winnen in dit toernooi en dit was in de groepsfase tegen het Griekse Olympiakos. Wij vinden een tip op de Engelsen die niet verliezen meer dan de moeite waard.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.