Loading...

Voorspelling Engeland - Duitsland

26 september 14:45

Voetbal - Nations League

Engeland Engeland
-
Duitsland Duitsland

Onze wedtip

gelijk

Unibet 3.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Engeland - Duitsland

Engeland presteert dit seizoen teleurstellend in de Nations League en is na de 1-0 nederlaag van afgelopen vrijdag in de wedstrijd tegen Italië definitief gedegradeerd uit de Nations League A. De Engelse nationale ploeg wist in de laatste 5 duels geen enkele keer te winnen en staat met 2 punten onderaan in Groep 3 met een onoverbrugbare achterstand op tegenstander in deze wedstrijd Duitsland. De slechte prestaties van de ploeg van bondscoach Gareth Southgate in de Nations League zijn opmerkelijk. Voor de slechte 5 speelronden in het Europese toernooi was het team 9 wedstrijden ongeslagen en won het 7 keer.

Duitsland stelt net als tegenstander Engeland dit Nations Leagueseizoen erg teleur en verloor afgelopen vrijdag verassend met 0-1 van Hongarije. De ploeg van bondscoach Hansi Flick speelde in de eerste 3 groepswedstrijden met 1-1 gelijk en won tot nu toe alleen de wedstrijd tegen Italië met 5-2. Het Duitse nationale team staat hierdoor met 6 punten 4 punten boven tegenstander Engeland en is dus veilig voor degradatie. Door deze teleurstellende serie hebben de Duitsers een slechte voorbereiding op het Wereldkampioenschap in Qatar later dit jaar en er lijkt er voor de bondscoach nog een lastige uitdaging te liggen om dit team weer te laten winnen.

De highlights: Engeland - Duitsland

  • Engeland won nog geen enkele wedstrijd in de Nations League
  • Duitsland kan zich niet meer plaatsen voor de volgende ronde
  • Engeland is al gedegradeerd naar de Nations League B
  • Duitsland won dit kalenderjaar 2 van de 7 wedstrijden
  • In alle eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 3.6 doelpunten per wedstrijd gescoord

Onze voorspelling: Engeland - Duitsland

De twee nationale teams speelde in totaal 38 keer eerder een officiële interland tegen elkaar. Van deze wedstrijden won Engeland 17 keer, Duitsland won 15 keer en 6 keer eindigde het in een gelijkspel. De laatste keer dat de twee teams elkaar troffen was begin juni dit jaar en eindigde in een 1-1 gelijkspel. Voor beide teams staat er niks meer op het spel en wij verwachten dat beide teams met het oog op het naderende WK geen schade op willen lopen. Wij gaan voor een gelijkspel.

1
Unibet
2.35
Engeland wint: €50 X 2.35 = 117.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.5
Gelijk €50 X 3.5 = 175€
Bonus €50
2
Unibet
3.2
Duitsland wint: €50 X 3.2 = 160€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.