Loading...

Voorspelling Engeland - Frankrijk

10 december 14:00

Voetbal - WK

Engeland Engeland
-
Frankrijk Frankrijk

Onze wedtip

Frankrijk winnaar

Unibet 2.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Engeland - Frankrijk

De absolute topper van de kwartfinales van dit WK is toch het treffen tussen Engeland en regerend wereldkampioen Frankrijk. The Three Lions onder Gareth Southgate zijn opnieuw een sterk internationaal team geworden. Sinds zijn bewind in 2016 wist Engeland de halve finale van het vorige WK te halen en kon het zich plaatsen voor de finale van het afgelopen Europees Kampioenschap. Engeland begon verschroeiend aan de groepsfase met een 6-2 overwinning tegen Wales. Daarna volgde een scoreloos gelijkspel tegen de USA (0-0), om de laatste groepswedstrijd uiteindelijk vlot te winnen van Wales (0-3). In de 1/8e finale wachtte met Senegal een niet te onderschatten tegenstander voor menig voetbalkenner maar Engeland had in zijn 21ste treffen met een Afrikaans land -zonder nederlaag- geen boodschap aan die vermoedens en boekte eenvoudig een 3-0 zege. Engeland boekt in totaal 11 op 15 uit zijn laatste 5 interlands. Voor aanvang van het WK handelde het nog een wedstrijd in functie van de UEFA Nations League af tegen Duitsland waartegen het thuis gelijkspeelde (3-3).

Met Frankrijk wacht natuurlijk misschien wel de moeilijkste obstakel denkbaar opweg naar de finale. De troepen van Didier Deschamps startte de groepsfase ook met een zeer overtuigende overwinning tegen Australië (4-1). Daarna volgde een overwinning tegen zwart beest Denemarken (2-1). Op de laatste speeldag van de groepsfase liet het zich met een B-elftal wel verrassen door Tunesië met een 0-1 verlies. In de 1/8e finale zette Kylian Mbappé wel weer de puntjes op de i. Met twee doelpunten en een assist zette Mbappé weer een fantastische prestatie neer. Hij is nu de jongste WK-speler ooit met 9 doelpunten. Giroud deed er nog een schepje bovenop door Frans topschutter aller tijden te worden met zijn 52ste doelpunt. In totaal haalt Frankrijk 9 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Voor aanvang van het WK verloor het in functie van de UEFA Nations League bij Denemarken (2-1).

De highlights: Engeland - Frankrijk

  • Frankrijk won 3 van laatste 5 duels met Engeland
  • Frankrijk won 8 van laatste 10 WK-matchen
  • 3e kwartfinale op rij voor Frankrijk

Onze voorspelling: Engeland - Frankrijk

De laatste keer dat beide teams tegen elkaar speelden was vriendschappelijk in 2017 waarbij Frankrijk het met 3-2 haalde. Van de laatste 5 confrontaties kon Frankrijk er 3 winnen, Engeland 1 en werd het eenmaal een gelijkspel. Frankrijk won 8 van zijn laatste 10 WK-matchen en dit is reeds de 3e kwartfinale op rij voor Les Bleus. Wij schatten de kansen op een Franse overwinning als het grootst in.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Engeland - Frankrijk te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
2.88
Engeland wint: €50 X 2.88 = 144€
Bonus €50
N
Unibet
3.1
Gelijk €50 X 3.1 = 155€
Bonus €50
2
Unibet
2.7
Frankrijk wint: €50 X 2.7 = 135€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.