Loading...

Voorspelling Engeland - Iran

21 november 8:00

Voetbal - WK

Engeland Engeland
-
Iran Iran

Onze wedtip

Iran Double Chance.

Unibet 3.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Engeland - Iran

Op de tweede speeldag van het WK zien we een van de landen aan het werk die als een van de favorieten getipt worden voor eindwinst door de bookmakers, Engeland. The Three Lions mogen het in het Khalifa Internationaal Stadion het Iran bondscoach Carlos Queiroz opnemen. Gareth Southgate zijn troepen wisten tijdens de kwalificatiecampagne groepswinst te boeken in Groep I waarbij het 26 op 30 wist te boeken en geen enkele nederlaag leed. Wel put het niet al te veel zelfvertrouwen uit zijn 5 laatste 5 interlands want daarin kon het geen enkele keer winnen en boekt het amper 3 op 15. Het speelde die 5 wedstrijden telkens in het teken van de UEFA Nations League waarbij het 1-1 gelijkspeelde bij Duitsland, 0-0 gelijkspeelde thuis tegen Italië, met 0-4 thuis de boot in ging tegen Hongarije, verloor met 1-0 bij Italië en thuis gelijkspeelde tegen Duitsland 3-3.
 

Iran wist zich ook tot groepswinnaar te kronen in zijn kwalificatiegroep van het WK. De troepen van de Portugese bondscoach Carlos Queiroz eindigden 1e in hun groep en moesten hierin slechts 1 nederlaag op 10 wedstrijden toestaan, dit op het veld van Zuid-Korea (2-0). Iran’s laatste 5 oefeninterlands bestaan telkens uit vriendschappelijke wedstrijden waarbij het 7 op 15 boekte. Het verloor bij Algerije (2-1), won bij Uruguay (0-1), speelde thuis gelijk tegen Senegal (1-1), won van Nicaragua (1-0) en verloor thuis van Tunesië.

De highlights: Engeland - Iran

  • Engeland al 6 wedstrijden zonder overwinning.
  • Engeland 9 tegendoelpunten op 5 wedstrijden.
  • Iran slechts 4 doelpunten tegen op 5 wedstrijden.

Onze voorspelling: Engeland - Iran

De Engelsen vertrokken met zeer veel twijfel richting Qatar. Niet enkel zit het al 6 wedstrijden zonder overwinning, er zit ook ruis op de relatie tussen spelers en bondscoach Southgate. Ook de 9 doelpunten dat het tegen kreeg in zijn laatste 5 wedstrijden zijn niet veel bemoedigend. Wij achten de kans mogelijk dat Iran met een kleine stunt kan uitpakken door op zijn minst een punt te pakken.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, bekijk dan de Engeland Iran voorspelling op Sportytrader.

1
Unibet
1.4
Engeland wint: €50 X 1.4 = 70€
Bonus €50
N
Unibet
4.5
Gelijk €50 X 4.5 = 225€
Bonus €50
2
Unibet
10
Iran wint: €50 X 10 = 500€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.