Loading...

Voorspelling Engeland - Italië

11 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Engeland Engeland
-
Italië Italië

Onze wedtip

Engeland winnaar

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Engeland - Italië

Italië is erin geslaagd om de koppositie te nemen in zijn groep van de UEFA Nations League. Het won thuis van Hongarije met 2-1. Op de eerste speeldag wist het thuis 1-1 gelijk te spelen tegen Duitsland. De troepen van Roberto Mancini staan nu op de eerste plek met 4 punten gevolgd door Hongarije -dat stuntte op de eerste speeldag door Engeland te verslaan- met 3 punten. Op plaats 3 vinden we Duitsland met 2 punten en op de 4e plaats Engeland met 1 punt. Italië haalt in zijn laatste 5 interlands 7 op 15. Voor de start van de UEFA Nations League verloor het nog de zogeheten ‘Finalissima’ van Argentinië met 0-3, won het vriendschappelijk in Turkije (2-3) en verloor het de baragewedstrijd tegen Noord-Macedonië (0-1) die iedereen zich wel nog zal herinneren.

Vice-Europees kampioen Engeland heeft er niets anders opzitten dan deze wedstrijd te proberen winnen indien het nog een kans wil maken op groepswinst van deze UEFA Nations League. The Three Lions gingen op speeldag 1 kopje onder in Hongarije (1-0) en kon op de vorige speeldag via een strafschopdoelpunt van Harry Kane nog een punt meegraaien uit Duitsland. Uit de laatste 5 wedstrijden halen de troepen van Gareth Southgate 10 op 15. Voor de aanvang van de UEFA Nations League won het twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Ivoorkust (3-0) en Zwitserland (2-1). Daarvoor wist het zijn laatste kwalificatiematch voor het WK te winnen met 0-10 op het veld van San Marino.
 

De highlights: Engeland - Italië

  • Engeland met slechts 1 punt en moet winnen.
  • Vorige 3 duels gelijkspel (na reguliere speeltijd)
  • England won 4 van 5 vorige thuisduels.
  • Italië 3e op vorige Nations League.
  • Wraak voor verloren finale op EK voor Southgate?

Onze voorspelling: Engeland - Italië

We krijgen een heruitgave van de finale van het Europees Kampioenschap vorige zomer waarin Italië het wist te halen na een ware thriller. Nu lijken de Italianen toch nog steeds kwetsbaar met het mislopen van het aankomende WK. Engeland heeft niets te verliezen in dit duel en het moet voor de zege gaan.

 

1
Unibet
1.81
Engeland wint: €50 X 1.81 = 90.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.5
Gelijk €50 X 3.5 = 175€
Bonus €50
2
Unibet
5.3
Italië wint: €50 X 5.3 = 265€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.