Loading...

Voorspelling Engeland V - Duitsland V

31 juli 12:00

Voetbal - EK women

Engeland V Engeland V
-
Duitsland V Duitsland V

Onze wedtip

Engeland V winnaar

Unibet 2.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Engeland V - Duitsland V

Op zondag 31 juli 2022 wordt de finale van het Europees kampioenschap voor vrouwen gespeeld op Wembley. Gastland Engeland zal het opnemen tegen achtvoudig kampioen Duitsland. Engeland staat onder leiding van Sarina Wiegman die de Nederlandse Oranjeleeuwinnen in 2017 eveneens in eigen land naar de Europese titel leidde. De ploeg scoorde in de groepsfase veertien keer en won onder andere met 8-0 van Noorwegen. In de kwartfinale won het na verlenging met 2-1 van een sterk spelend Spanje en in de halve finale maakte het korte metten van de huidige nummer twee op de FIFA-wereldranglijst Zweden. Op Brammel Lane in Sheffield werd het maar liefst 4-0 voor de Engelsen die vol vertrouwen toeleven naar de finale op een uitverkocht Wembley. De vrouw om op te letten bij Engeland is Beth Mead. Zij scoorde reeds zes goals tijdens het toernooi. 

Duitsland bereikte de finale door in de halve eindstrijd met 2-1 af te rekenen met Frankrijk dat eerder in de kwartfinale Nederland na verlenging had uitgeschakeld. Duitsland is een goed georganiseerd team dat net als Engeland tot nu toe slechts een goal tegen kreeg tijdens het gehele toernooi. Grote vrouw bij Duitsland is Alexandra Popp. De spits scoorde in vijf opeenvolgende wedstrijden tijdens het EK, wat nog nooit vertoond is. Ook zij staat momenteel op zes goals in het toernooi en zal in de finale met Beth Mead gaan uitmaken wie topscorer van dit Europees kampioenschap zal worden. Duitsland eindigde in de groep met Spanje, Denemarken en Finland als eerste met een doelsaldo van negen voor en nul tegen en rekende in de kwartfinale met 2-0 met Oostenrijk af. 

De highlights: Engeland V - Duitsland V

  • Engeland won de laatste 11 duels op rij en is de laatste 19 duels ongeslagen.
  • Duitsland was in de laatste 6 wedstrijden de ploeg die score opende.
  • Beth Mead van Engeland en Alexandra Popp van Duitsland zijn topscorers van het toernooi met ieder 6 goals.
  • In 7 van de laatste 9 duels van Duitsland vielen meer dan 2.5 goals.
  • Beide teams kregen het gehele toernooi slechts 1 goal tegen.

Onze voorspelling: Engeland V - Duitsland V

Een prachtig affiche op Wembley op de zondagmiddag. De EK-finale tussen Engeland en Duitsland is zeker de wedstrijd tussen de twee beste teams van het toernooi. Engeland is na een aarzelend begin gegroeid in het toernooi en lijkt niet te bezwijken onder de druk van het gastland. Duitsland is uiterst goed georganiseerd en heeft met Alexandra Popp voorin een geweldige doelpuntenmachine rondlopen. Gebaseerd op het traject in het toernooi, de ervaren en solide leiding van Sarina Wiegman en het thuisvoordeel zien wij Engeland als licht favoriet. Wij gaan voor een overwinning voor Engeland.
1
Unibet
2.3
Engeland V wint: €50 X 2.3 = 115€
Bonus €50
N
Unibet
3.2
Gelijk €50 X 3.2 = 160€
Bonus €50
2
Unibet
3.15
Duitsland V wint: €50 X 3.15 = 157.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.