Loading...

Voorspelling Engeland V - Oostenrijk V

6 juli 15:00

Voetbal - EK women

Engeland V Engeland V
-
Oostenrijk V Oostenrijk V

Onze wedtip

Engeland V winnaar

Unibet 1.17 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Engeland V - Oostenrijk V

In Engeland mag het Europees Kampioenschap voor vrouwen afgetrapt worden. De openingsmatch is die tussen Engeland en Oostenrijk welke op Old Trafford zal gespeeld worden dat uitverkocht is. Engeland en Oostenrijk zitten in groep A met Noorwegen en Noord-Ierland dat voor het eerst deelneemt aan het toernooi. De laatste 5 wedstrijden die het vrouwenteam van Engeland speelde werden telkens gewonnen. Voor de WK kwalificaties 2023 werd tegen Noord-Macedonië (0-10) en Noord-Ierland (0-5) ruim gewonnen gevolgd door 3 vriendschappelijke wedstrijden tegen België (3-0), Nederland (5-1) en Zwitserland (0-4). Bondscoach van Engeland is Sarina Wiegman met wie Nederland het vorige Europees Kampioenschap won in 2021. Het Engelse team behoort tot een van de favorieten voor eindwinst, niet enkel omdat het gastland is maar ook omdat het enkele van de beste spelers ter wereld in zijn rangen heeft zoals Lauren Hemp van Manchester City.

Het Oostenrijks nationaal team mag voor de tweede keer sinds haar bestaan deelnemen na het Europees Kampioenschap in 2017 waarin het op een haar na de finale miste na strafschoppen tegen Denemarken in de halve finale. Irene Fuhrmann is de bondscoach van Oostenrijk, een voormalige voetbalster die vooral in de Oostenrijkse Bundesliga actief was. Naar aanloop van deze wedstrijd haalt Oostenrijk 12 op 15 uit haar laatste 5 wedstrijden. Het won in functie van de kwalificaties voor het WK  2023 tegen Noord-Ierland (3-1) en Letland (8-0) verloor vriendschappelijk tegen Denemarken (1-2) en won tweemaal vriendschappelijk tegen Montenegro (0-4) en België (0-1).

De highlights: Engeland V - Oostenrijk V

  • Oostenrijk verloor elke wedstrijd tegen Engeland.
  • Engeland een van de favorieten als gastland.
  • Bondscoach Engeland won vorig EK met Nederland.
  • Old Trafford is uitverkocht.

Onze voorspelling: Engeland V - Oostenrijk V

Beide team ontmoeten elkaar voor de 7e keer. De vorige 6 ontmoetingen werden telkens gewonnen door Engeland. The Three Lions hebben een favorietenrol waar te maken en hopen op de steun van het thuispubliek dat in ieder geval massaal aanwezig zal zijn. Engeland hoopt zijn eerste Europese titel in de wacht te slepen. 

 

1
Unibet
1.16
Engeland V wint: €50 X 1.16 = 58€
Bonus €50
N
Unibet
7
Gelijk €50 X 7 = 350€
Bonus €50
2
Unibet
16
Oostenrijk V wint: €50 X 16 = 800€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.