Loading...

Voorspelling Engeland - VS

25 november 14:00

Voetbal - WK

Engeland Engeland
-
VS VS

Onze wedtip

Engeland winnaar

Toto 1.56 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Engeland - VS

In het Al Bayt Stadium staat op speeldag 2 van groep B het duel tussen Engeland en Amerika op het programma. De troepen van Southgate hebben ondanks zeer veel scepticisme van het thuisfront het WK in gang gezet op spectaculaire wijze waarbij het Iran volledig zoek speelde en met 6-2 won. Vooral de prestatie van WK-debutant Buyako Saka, die twee keer scooorde, is iets wat de fans over het kanaal nu al doet dromen van een eventuele finale. Bij een overwinning verzekert Engeland zich reeds van de 1/16e finale. De Three Lions hebben niets minder dan groepswinst als ambitie, zo mag het in die 1/16e finale het opnemen tegen de nummer 2 uit groep A en ontloopt het de groepswinnaar uit diezelfde groep waar Nederland in zit.

De USA had in zijn eerste groepswedstrijd tot 10 minuten voor het laatste fluitsignaal zicht op de zege maar dat was zonder de onvermijdelijke Gareth Bale gerekend die opnieuw belangrijk was voor Wales met een penaltygoal in het slot van de wedstrijd. De teleurstelling bij de troepen van bondscoach Gregg Berhalter was groot want zij waren de betere ploeg in die o zo belangrijke eerste wedstrijd. Nu is het zaak om tegen Engeland op zijn minst een punt te pakken. Geen evidente klus voor een team dat op een WK in zijn laatste 10 wedstrijden amper 2 zeges kon boeken...

De highlights: Engeland - VS

  • USA won nog maar eenmaal van Engeland.
  • USA kon al 4 interlands niet meer winnen.
  • USA kon al 4 WK wedstrijden niet meer winnen.
  • USA kon maar 2 van laatste 10 WK-wedstrijden winnen.

Onze voorspelling: Engeland - VS

De draw van de VS tegen Wales betekende al de 4e wedstrijd op rij op een WK dat het niet meer kon winnen. Van de laatste 10 duels op een WK kon het zelfs nog maar tweemaal winnen. Het vorige duel tussen beide landen was vriendschappelijk in 2018 en toen bleek Engeland toch een maatje te groot (3-0). Het is overigens lang geleden dat de VS kon winnen van Engeland, namelijk 1950.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Engeland - VS te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Toto
1.56
Engeland wint: €50 X 1.56 = 78€
Bonus €50
N
Toto
4.15
Gelijk €50 X 4.15 = 207.5€
Bonus €50
2
Toto
5.9
VS wint: €50 X 5.9 = 295€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.