Loading...

Voorspelling Excelsior - Heracles Almelo

18 mei 12:45

Voetbal - Eredivisie

Excelsior Excelsior
-
Heracles Almelo Heracles Almelo

Onze wedtip

Excelsior Double Chance.

Unibet 1.61 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Excelsior - Heracles Almelo

In de halve finale van de promotie/degradatie Play Offs is het de beurt aan enig deelnemend Eredivisionist Heracles Almelo om aan de bak te komen. Na een dramatisch seizoensslot eindigde Heracles op de 16e plek wat ook meteen het einde werd voor trainer Frank Wormuth. Interim trainer René Kolmschot mag zijn kans wagen bij aanvang van de eindronde. De laatste keer dat Heracles Almelo actief was in de eerste divisie was in 2005. Na 17 seizoenen onafgebroken te spelen op het hoogste niveau zou degradatie een enorme klap zijn voor Heracles. Heracles Almelo sloot het seizoen bovendien op een zeer teleurstellende manier af door 0 op 9 te pakken tegen zijn rechtstreekse concurrenten Willem II (2-0), RKC Waalwijk (2-0) en Sparta Rotterdam (1-3). 

Excelsior eindigde in de Eerste Divisie op de 6e plaats en was winnaar van de 2e periodetitel. Marinus Dijkhuizen mag zo proberen om de Rotterdammers na 3 seizoenen terug naar het hoogste niveau te loodsen. Excelsior Rotterdam beschikt wel ook niet over de hoogste dosis zelfvertrouwen nadat het zijn laatste 8 wedstrijden met inzet niet meer kon winnen (na reguliere speeltijd). In de kwartfinale zette het wel Roda JC opzij nadat het in Rotterdam eerst 2-2 werd en in Kerkrade na verlengingen 0-2 kon winnen. 

 

 

De highlights: Excelsior - Heracles Almelo

  • Heracles dramatisch einde in Eredivisie.
  • Excelsior kon al 8 wedstrijden niet winnen.
  • Excelsior won vorige twee duels tegen Heracles.
  • Heracles slechtste uitploeg Eredivisie.
  • Heracles amper 8 op 30.

Onze voorspelling: Excelsior - Heracles Almelo

Het wordt een enorm moeilijke klus voor Heracles Almelo om zich te handhaven. Een trip naar Rotterdam waar het tegen een enthousiaste ploeg zal spelen is op dit moment geen cadeau voor een ploeg die in een puinhoop leeft. Wij tippen er dan ook op dat Excelsior Rotterdam geen nederlaag zal lijden in de eerste wedstrijd van het cruciale tweeluik.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.