Loading...

Voorspelling Royal Antwerp FC - KV Oostende

29 februari 14:45

Voetbal - Beker Van België

Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC
-
KV Oostende KV Oostende

Onze wedtip

FC Antwerp -1.5 Asian Handicap

Toto 1.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Royal Antwerp FC - KV Oostende

In de halve finale van de Beker van België staan de terugwedstrijden op het programma. Daarin mag FC Antwerp het thuis opnemen tegen tweedeklasser KV Oostende waartegen het gelijkspeelde in de heenwedstrijd (1-1). FC Antwerp is de winnaar van de beker van vorig seizoen. In de kwartfinale van deze editie was het te sterk voor OH Leuven (2-3). In de 1/8e finale was Charleroi geen partij (5-2). In de competitie staat het 4e en speelde het afgelopen weekend gelijk bij KAA Gent (2-2).

KV Oostende ploetert in de kelder van tweede klasse. De troepen van Jamath Shoffner kregen bovendien strafpunten door financiële tekortkomingen van de club. In de kwartfinale was het wel te sterk voor eersteklasser RWDM (2-0) en in de 1/8e finale voor eersteklasser KRC Genk (3-1). Afgelopen weekend verloor het in de competitie van Club NXT (1-4).

De highlights: Royal Antwerp FC - KV Oostende

  • Antwerp 13 op 15 tegen KV Oostende
  • KV Oostende scoort op 1 na minste doelpunten in hun reeks
  • Antwerp bekerwinnaar vorig seizoen
  • Antwerp 3e beste thuisploeg in België

Onze voorspelling: Royal Antwerp FC - KV Oostende

Wij verwachten dat FC Antwerp voor het tweede seizoen op rij de bekerfinale gaat halen. Het boekte 13 op 15 uit zijn laatste 5 confrontaties met KV Oostende en daarvan won het driemaal met minstens 3 doelpunten verschil. KV Oostende is bovendien de op 1 na minst scorende ploeg uit hun reeks. Onze voorspelling FC Antwerp-KV Oostende: FC Antwerp -1.5 Asian Handicap.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.