Loading...

Voorspelling FC Cincinnati - New York City

29 juni 19:30

Voetbal - Major League Soccer

FC Cincinnati FC Cincinnati
-
New York City New York City

Onze wedtip

FC Cincinnati winnaar

Unibet 3.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Cincinnati - New York City

In de Eastern Conference van de MLS mag FC Cincinnati zich opmaken in het eigen TQL stadion om regerend kampioen New York City te ontvangen. De troepen van Pat Noonan staan op dit moment op een 7e plek na 16 speeldagen wat virtueel een plek in de Play Offs oplevert. De top 7 plaatst zich namelijk. Er zijn echter nog heel wat speeldagen af te handelen. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekte FC Cincinnati 7 op 15. Het won daarbij op het veld van Chicago Fire (1-2), verloor thuis van New England Revolution (2-3) verloor bij CF Montreal (4-3), speelde gelijk bij Philadelphia Union (1-1) en op de vorige speeldag thuis Orlando City te kloppen (1-0).

New York City is zijn leiderspositie in de Eastern Conference kwijt nadat het op de vorige speeldag van huidige leider Philadelphia Union verloor (2-1). New York City speelde zijn laatste 2 wedstrijden onder interimtrainer Nick Cushing die de Ronny Deila vervangt. De succesvolle coach is vertrokken voor een Belgisch avontuur bij Standard Luik. In zijn laatste 5 wedstrijden boekt New York City 10 op 15. Het achtereenvolgens tegen DC United (2-0), Chicago Fire (1-0) en Minnesota United (0-1). Nadien speelde het gelijk bij de Colorado Rapids (1-1) en verloor het zoals eerder aangehaald van Philadelphia.

De highlights: FC Cincinnati - New York City

  • New York City moest succescoach Deila laten gaan.
  • FC Cincinnati tweede beste uitploeg.
  • New York City nog niet gewonnen onder Nick Cushing.
  • FC Cincinnati won nog nooit van New York City.

Onze voorspelling: FC Cincinnati - New York City

Sinds FC Cincinnati actief is in de MLS troffen beide ploegen elkaar 6 keer en telkens wist New York City de confrontatie te winnen. Nu lijkt New York echter kwetsbaar te zijn zonder succescoach Deila en lijkt het een ideaal moment om af te handelen met een zwart beest.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.