Loading...

Voorspelling FC Dallas - Inter Miami CF

4 juli 21:00

Voetbal - Major League Soccer

FC Dallas FC Dallas
-
Inter Miami CF Inter Miami CF

Onze wedtip

Inter Miami CF Double Chance.

Unibet 2.37 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Dallas - Inter Miami CF

In de MLS League staat de wedstrijd tussen FC Dallas en Inter Miami op het programma. FC Dallas is actief in de Western Conference en Inter Miami in de Eastern Conference. In de Verenigde Staten ontmoeten alle ploegen van beide conferences elkaar eenmaal tijdens de reguliere competitie bovenop de dubbele confrontaties met de ploegen binnenin hun eigen conference. FC Dallas staat op dit moment op de 5e plaats in de Western Conference wat hun op het einde van het seizoen een plek in de MLS Play Offs oplevert want de top 7 mag hieraan deelnemen. De kwartfinalist van 2020 was er vorig seizoen niet bij in de Play Offs na een 11e plek in de Western Conference.

Met Inter Miami wacht een ploeg waartegen het nog maar een tweede keer ooit zal spelen. De club die in 2018 opgericht werd neemt dan ook pas sinds 2020 deel aan de MLS League. De troepen van trainer Phil Neville slaagden er nog niet in om deel te nemen aan de Play Offs. Op dit moment staat het met een 8e plaats en amper 3 punten achterstand op de nummer 7 New England Revolution er niet ver van. Met het bezoek van FC Cincinnati heeft New England Revolution bovendien een moeilijke wedstrijd in het vizier.

De highlights: FC Dallas - Inter Miami CF

  • Inter Miami kan top 7 binnenglippen.
  • FC Dallas won al 3 wedstrijden na elkaar niet meer.
  • FC Dallas verloor laatste 2 thuisduels.
  • Vorige confrontatie werd gewonnen door FC Dallas.

Onze voorspelling: FC Dallas - Inter Miami CF

De enige confrontatie die ooit plaatsvond tussen beide teams in 2020 werd gewonnen door FC Dallas met 2-1. De troepen van de Spaanse trainer Nico Estévez lijken echter niet zo in vorm te zijn de laatste tijd terwijl Inter Miami met een 10 op 15 meer en meer in vorm lijkt te geraken.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.