Loading...

Voorspelling FC Eindhoven - ADO Den Haag

21 mei 10:30

Voetbal - Eredivisie

FC Eindhoven FC Eindhoven
-
ADO Den Haag ADO Den Haag

Onze wedtip

ADO Den Haag Draw No Bet.

Unibet 1.9 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Eindhoven - ADO Den Haag

In de halve finales van de promotie/degradatie Play Offs staan de terugwedstrijden op het programma waarin Eindhoven FC en ADO Den Haag onder elkaar zullen bepalen wie de finale zal spelen. ADO Den Haag wist de heenwedstrijd te winnen met 2-1. Eindhoven FC eindigde 3e in de reguliere competitie en mocht het in de kwartfinale opnemen tegen de nummer 9 De Graafschap die het kon elimineren nadat het in de Graafschap 1-1 gelijkspeelde en in Einhoven de klus klaarde met 3-1. Het was alvast al een zeer succesvol eerste seizoen voor Rob Penders dat met de 3e plaats de beste eindklassering neerzette van de laatste 6 seizoenen.

ADO Den Haag, winnaar van de 1ste periodetitel, wist in de kwartfinale NAC Breda opzij te zetten nadat het zowel in Breda (1-2) als in Den Haag (2-1) wist te winnen. De troepen van Giovanni Franken zouden het verblijf van ADO Den Haag in de Eerste Divisie kunnen beperken tot slechts 1 seizoen nadat het 13 seizoenen onafgebroken in de Eredivisie actief was. In de competitie boekte Den Haag alvast een 4 op 6 tegen FC Eindhoven nadat het in Den Haag 4-2 werd en in Eindhoven 1-1.

De highlights: FC Eindhoven - ADO Den Haag

  • FC Eindhoven kon al 11 duels niet winnen van Den Haag.
  • Den Haag door puntenaftrek pas 4e in eindklassement.
  • FC Eindhoven sinds 1977 niet meer op hoogste niveau.
  • Den Haag betere uitploeg dan Eindhoven.
  • FC Eindhoven kon 3 van laatste 5 thuiswedstrijden niet winnen.

Onze voorspelling: FC Eindhoven - ADO Den Haag

Op basis van de statistieken zal de thuisploeg niet veel vertrouwen putten. FC Eindhoven kon al 11 duels niet winnen van ADO Den Haag. De Eindhovenaren waren bovendien niet meer actief op het hoogste niveau sinds 1977. In het eindklassement eindigde ADO Den Haag een plek achter FC Eindhoven maar mocht er geen puntenaftrek (financiële sanctie) hebben plaatsgevonden bij aanvang was ADO op de 3e plek geëindigd. Wij zien genoeg redenen om te geloven dat bezoekers hun plaats in de finale zullen afdwingen.
 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.