Loading...

Voorspelling Fc København - Galatasaray

12 december 15:00

Voetbal - Champions League

Fc København Fc København
-
Galatasaray Galatasaray

Onze wedtip

Bayern München -1.5 Asian Handicap

Unibet 1.55 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Fc København - Galatasaray

Op speeldag 4 van de groepsfase van de UEFA Champions League mogen Bayern München en Galatasaray het opnemen tegen elkaar. Bayern München is momenteel leider van de groep met het maximum aan punten (9 op 9), terwijl Galatasaray op de 2e plek staat met 4 op 9.

Der Rekordmeister won achtereenvolgens van Manchester United (4-3), FC Kopenhagen (1-2) en Galatasaray (1-3). De troepen van Thomas Tuchel staan in de eigen Bundesliga op de 2e plek op 2 punten van leider Bayer Leverkusen. Afgelopen weekend won het de belangrijke topper op bezoek bij Borussia Dortmund (0-4).

Galatasaray boekte zijn 4 punten nadat het op speeldag 1 thuis gelijk speelde tegen FC Kopenhagen (2-2), won op speeldag 2 op bezoek bij Manchester United (2-3) en zoals eerder aangehaald thuis onderuit ging tegen Bayern München. De troepen van Okan Buruk staan momenteel aan de leiding in de Turkse Superlig met 1 punt voorsprong op Fenerbahçe. Afgelopen weekend won het thuis van Kasimpasa (2-1).

De highlights: Fc København - Galatasaray

  • Galatasaray 1 op 9 tegen Bayern München
  • Galatasaray won nog nooit van Bayern München
  • Vorig duel werd makkelijke 1-3 zege voor Bayern München
  • Bayern München vol vertrouwen na monsterzege bij Dortmund afgelopen weekend

Onze voorspelling: Fc København - Galatasaray

Bayern München onder Tuchel lijkt eindelijk op de toerental te komen dat het bestuur voor ogen had. Het haalt het maximum aan de punten in de UEFA Champions League en gaat autoritair gaan winnen op bezoek bij bij de grote concurrenten in de eigen competitie. Galatasaray kon nog nooit winnen van de 3 gespeeld duels onderling en verloor de laatste 2 partijen. (6-0 & 1-3). Onze voorspelling Bayern München-Galatasaray: Bayern München -1.5 Asian Handicap.

 

1
Unibet
2.43
Fc København wint: €50 X 2.43 = 121.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.6
Gelijk €50 X 3.6 = 180€
Bonus €50
2
Unibet
2.75
Galatasaray wint: €50 X 2.75 = 137.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.