Loading...

Voorspelling Fc København - Manchester City

13 februari 15:00

Voetbal - Champions League

Fc København Fc København
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Manchester City -1.5 Asian Handicap

Unibet 1.74 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Fc København - Manchester City

Jacob Neestrup mag zijn heldenstatus in Kopenhagen nog wat extra in de verf proberen te zetten. FC Kopenhagen mag in de 1/16e finale titelverdediger van de UEFA Champions League Manchester City ontvangen. FC Kopenhagen wist zich te plaatsen door 2e te eindigen in groep A met 8 punten, op 8 punten van groepswinnaar Bayern Munchen.Tegen Bayern Munchen verloor het tweemaal. Het hield echter Galatasaray en Manchester United achter zich. In Galatasaray ging het gelijk spelen (2-2) en thuis klopte het de Turken (1-0). Manchester United ging thuis voor de bijl (4-3) en op Old Trafford verloor het (1-0). Dit volstond voor de kwalificatie. In de Deense competitie staat het 3e op 3 punten van leider Midtjylland. Afgelopen weekend verloor het thuis van Aarhus (1-2).

Manchester City wist vorig seizoen eindelijk de trofee met de grote oren op te tillen. De troepen van Pep Guardiola werden groepswinnaar met het maximum aan punten en versloegen daarin telkens RB Leipzig, Young Boys en Rode Ster Belgrado. In de Premier League staat Manchester City op de 2e plaats op 2 punten van leider FC Liverpool. Afgelopen weekend won het thuis van Everton (2-0).

De highlights: Fc København - Manchester City

  • FC Kopenhagen 1 op 9 in eigen land
  • Manchester City 18 op 18 in eigen land
  • Manchester City won elke groepswedstrijd
  • Manchester City 9 op 9 uit in Champions League
  • Manchester City 21 op 21 op verplaatsing

Onze voorspelling: Fc København - Manchester City

Pep Guardiola weet als geen ander hij een ploeg naarmate de competitie vordert in een hogere versnelling te laten draaien. Dit is de gebruikelijke periode van het seizoen waarop hij Manchester City op zijn sterkst laat spelen. Het boekt 18 op 18 in eigen land en boekt 21 op 21 uit zijn laatste 7 uitwedstrijden. Onze voorspelling FC Kopenhagen-Manchester City: Manchester City -1.5 Asian Handicap.

 

1
Unibet
14
Fc København wint: €50 X 14 = 700€
Bonus €50
N
Unibet
6.75
Gelijk €50 X 6.75 = 337.5€
Bonus €50
2
Unibet
1.25
Manchester City wint: €50 X 1.25 = 62.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.