Loading...

Voorspelling FC Midtjylland - Feyenoord

6 oktober 15:00

Voetbal - Europa League

FC Midtjylland FC Midtjylland
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Beide Teams Scoren

Unibet 1.51 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Midtjylland - Feyenoord

In een groep waar ieder van de 4 teams 3 punten bezit kan het nog alle kanten op voor FC Midtjylland en Feyenoord wanneer de 2 ploegen elkaar tegen komen op 6 oktober. Na een mindere periode oogt FC Midtjylland momenteel op stevigere voeten te staan. De club is momenteel 4 wedstrijden op rij ongeslagen. Het succes van Midtjylland is met name gebonden aan het vermogen om compleet spel te leveren, waarbij de aanval en verdediging goed op elkaar zijn afgestemd. In de eerdere periode ontstonden te problemen ook vaak in wedstrijden waar het aanvallend weinig te zeggen had. Ondanks dat Midtjylland in haar laatste aantal wedstrijden meestal wel een tegendoelpunten incasseert is de ploeg aanvallend in staat om wedstrijden toch naar zich toe te slepen.

Waar voor Feyenoord alles naast de 4-2 nederlaag tegen Lazio op rolletjes ging heeft de ploeg haar laatste 2 wedstrijden niet weten te winnen. Ondanks dat Feyenoord binnen de Europa League na haar eerste nederlaag goed wist terug te komen met een 6-0 overwinning op Sturm Graz heeft Feyenoord de laatste paar wedstrijden niet haar gebruikelijke spel kunnen leveren. Met name de wedstrijd tegen PSV, welke eindigde in een 4-3 nederlaag, toonde nogmaals aan dat Feyenoord zo nu en dan verdedigend zwak kan zijn, ondanks dat het aanvallend krachtig spel kent.

De highlights: FC Midtjylland - Feyenoord

  • De laatste 4 wedstrijden van FC Midtjylland zagen beide teams scoren.
  • FC Midtjylland heeft in haar laatste 9 wedstrijden tegendoelpunten geïncasseerd.
  • 6 van de laatste 7 wedstrijden van Feyenoord zagen 3 of meer doelpunten.
  • 4 van de laatste 6 wedstrijden van Feyenoord zagen beide teams scoren.
  • Feyenoord heeft in 3 van haar laatste 6 wedstrijden minstens 3 tegendoelpunten geïncasseerd.

Onze voorspelling: FC Midtjylland - Feyenoord

Met allebei 3 punten kan de wedstrijden tussen FC Midtjylland en Feyenoord belangrijke implicaties hebben later gedurende de groepsfase. Beide elftallen hebben zowel sterk als zwak spelt geleverd tot dusverre. Aan de kant van FC Midtjylland moet het elftal regelmatig een tegendoelpunten incasseren, maar is het succes meestal afhankelijk van de aanvallende krachten. Bij Feyenoord is er geen gebrek aan aanvallend vermogen, echter heeft de achterhoede in recente tijden grote zwakte laten zien. Gezien de instabiliteit van beide verdedigingen verwachten wij dat beide teams scoren.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.