Loading...

Voorspelling FC Utrecht - Feyenoord

3 september 6:15

Voetbal - Eredivisie

FC Utrecht FC Utrecht
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Feyenoord Draw No Bet

Unibet 1.29 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Utrecht - Feyenoord

Op speeldag 4 mag FC Utrecht zich opmaken om in het eigen Galgenwaard Stadion landskampioen Feyenoord te ontvangen. Het was geen prettig seizoensbegin in Utrecht. Na slechts 3 speeldagen werd trainer Michael Silberbauer ontslagen, dit na een 0 op 9 tegen PSV (2-0), Heerenveen (0-2) en Zwolle (1-0). Voor aanvang van het seizoen verloor FC Utrecht vriendschappelijk van Bologna (1-2) en won het vriendschappelijk van Espanyol (3-0). Voorlopig neemt assistent-trainer Twan Scheepers over tot er een nieuwe trainer aan boord komt. 

Landskampioen Feyenoord heeft er ook een eerder moeilijke start opzitten. Arne Slot en zijn troepen hebben op dit moment 5 op 9. Feyenoord speelde thuis gelijk tegen Fortuna Sittard (0-0), speelde gelijk bij Sparta Rotterdam (2-2) en versloeg Almere City (6-1). De supercup verloor het van PSV (0-1) en vriendschappelijk won het van Benfica (2-1). Zo halen de Rotterdammers in totaal 8 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden.

 

 

De highlights: FC Utrecht - Feyenoord

  • FC Utrecht 0 op 9
  • FC Utrecht won al 3 wedstrijden op rij niet van Feyenoord
  • FC Utrecht zonder hoofdtrainer

Onze voorspelling: FC Utrecht - Feyenoord

Het wordt een topper tussen 2 ploegen die het niet zo goed doen al is het bij de een wat erger dan bij de ander. FC Utrecht heeft er een dramatische start opzitten met een 0 op 9 waarbij trainer Michael Silberbauer het gelag moest betalen. FC Utrecht zal bij gevolg dit weekend nog even zonder hoofdtrainer in de dug-out zitten. Onze voorspelling FC Utrecht-Feyenoord: Feyenoord Draw No Bet.

 

1
Unibet
4.5
FC Utrecht wint: €50 X 4.5 = 225€
Bonus €50
N
Unibet
4.25
Gelijk €50 X 4.25 = 212.5€
Bonus €50
2
Unibet
1.68
Feyenoord wint: €50 X 1.68 = 84€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.