Loading...

Voorspelling FC Zurich - PSV

6 oktober 12:45

Voetbal - Europa League

FC Zurich FC Zurich
-
PSV PSV

Onze wedtip

Beide Teams Scoren

Unibet 1.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Zurich - PSV

Op 6 oktober zal de Europa League weer gaan hervatten met de eerst volgende serie wedstrijden. In deze speelronde zal FC Zürich het op mogen gaan nemen tegen PSV Eindhoven. Na een geannuleerde wedstrijden tegen Arsenal heeft PSV momenteel 1 wedstrijd minder gespeeld dan Zürich. FC Zürich bevindt zich momenteel onderaan de poule met 0 punten na 2 wedstrijden. De club heeft haar laatste 7 wedstrijden niet weten te winnen, waarbij de verdediging een relatief groot struikelpunt vormt. In slechts 1 van haar laatste 7 wedstrijden wist Zürich te voorkomen dat de tegenstander meerdere malen scoorde. Mede hierdoor heeft de ploeg, ondanks dat het zelf regelmatig trefzeker is, moeite met punten binnen slepen omdat het niet in staat is de verdedigende fouten recht te trekken.  

Voor PSV Eindhoven is de recente periode gemixt verloren. Binnen de Europa League speelde de club in haar eerste wedstrijd 1-1 tegen Bodo/Gimt, waarbij het als favoriet niet wist te winnen. Ook binnen de Eredivisie heeft PSV recentelijk punten laten liggen dankzij verdedigende fouten. Echter, blijft PSV over het algemeen krachtig spel leveren, waarbij de club een aanval beschikt die in recente tijden meerdere malen ruime overwinning wist te bewerkstelligen.

De highlights: FC Zurich - PSV

  • In ieder van de laatste 7 wedstrijden van FC Zürich scoorden beide teams.
  • In 5 van de laatste 7 wedstrijden van PSV Eindhoven scoorden beide teams.
  • FC Zürich heeft 17 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 7 wedstrijden.
  • PSV Eindhoven heeft 20 keer gescoord in haar laatste 7 wedstrijden.
  • FC Zürich heeft 7 wedstrijden op rij niet gewonnen.

Onze voorspelling: FC Zurich - PSV

FC Zürich bevindt zich momenteel niet in goede vorm. De club is al enige tijd op zoek naar overwinningen, waarbij het aan de verdedigende kant regelmatig punten laat liggen door het aantal tegendoelpunten dat het incasseert. Aan de andere kant kent PSV Eindhoven een erg krachtige aanval, terwijl het recentelijk meer gaten heeft laten vallen in haar achterhoede. Gezien het scorende vermogen en de recente defensieve fouten van beide teams zou het niet verbazen als beide teams weten te scoren.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.