Loading...

Voorspelling Feliciano López - Botic Van De Zandschulp

28 juni 11:15

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Feliciano López Feliciano López
-
Botic Van De Zandschulp Botic Van De Zandschulp

Onze wedtip

Botic Van De Zandschulp winnaar

Unibet 1.21 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feliciano López - Botic Van De Zandschulp

Botic van de Zandschulp mag voor de tweede maal in zijn loopbaan deelnemen aan Wimbledon. De 26-jarige Nederlander zal het toernooi aanvatten als nummer 25 op de ATP Ranking de hoogste ranking die hij ooit haalde. Ondanks zijn uitschakeling in de eerste ronde op de ATP van Mallorca tegen de Amerikaan Marcos Giron (nummer 65 op de ATP ranking) steeg van de Zandschulp een plaatsje op de ranking en mag hij zich de hoogst gerangschikte Nederlander sinds 2004 noemen, toen ook ene Sjeng Schalken de top 25 indook. In zijn eerste deelname aan Wimbledon vorig jaar ging Botic van de Zandschulp eruit in de tweede ronde ging tegen de 7e reekshoofd Matteo Berrettini in 3 sets. Tegen diezelfde Berrettini ging van de Zandschulp onderuit 2 weken geleden op de ATP Queen’s London 2022 in de halve finale welke ook op gras wordt gespeeld.

van de Zandschulp neemt het in zijn eerste ronde op tegen de 40-jarige Spanjaard Lopez Feliciano. De ervaren Spanjaard wordt als een specialist op het gras omschreven die voor de twintigste keer zal deelnemen aan Wimbledon. In 2008 en 2011 wist zelfs hij de kwartfinale te halen. Lopez kan echter niet veel betere papieren voorleggen als het op voorbereiding aankomt. Zijn laatste twee wedstrijden gingen telkens verloren. Op de ATP Queen’s London 2022 ging hij er  in de derde ronde onderuit tegen de Fin Emil Ruusuvuori die nummer 46e staat op de ATP Ranking. Ook zijn laatste wedstrijd verloor Lopez tegen Tallon Griekspoor op de ATP in Mallorca en ging er net zoals van de Zandschulp uit in de eerste ronde.

De highlights: Feliciano López - Botic Van De Zandschulp

  • Beide heren zijn niet in vorm en verliezen laatste twee ATP wedstrijden.
  • Lopez begint aan zijn 20e Wimbledon.
  • van de Zandschulp begint als 21e reekshoofd.
  • Eerste confrontatie tussen beide heren.

Onze voorspelling: Feliciano López - Botic Van De Zandschulp

Vorig jaar evenaarde van de Zandschulp het beste resultaat van een Nederlander op een Grand Slam (tevens door Sjeng Schalken) door de kwartfinale te halen op de US Open. Ondanks de teleurstellende prestatie in Mallorca tippen we erop dat van de Zandschulp op jacht zal gaan naar een nieuwe topprestatie op een Grand Slam.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.