Loading...

Voorspelling Feyenoord - Ajax

5 april 14:00

Voetbal - KNVB Beker

Feyenoord Feyenoord
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Unibet 2.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - Ajax

Ajax mag in de halve finale van de KNVB Beker een herkansing wagen om Feyenoord te kloppen., ditmaal in de Kuip. In de competitie liep het een dikke week geleden alvast fout toen de troepen van Heitinga in eigen huis de boot in gingen tegen leider Feyenoord (2-3) waardoor het ook een kans op de leidersplaats zich door de vingers liet glippen. Ajax bleef in de competitie afgelopen weekend bovendien ook haperen op het veld van GO Ahead Eagles (0-0) waardoor het Feyenoord zag uitlopen tot 8 punten. Vorig seizoen verloor Ajax de finale van de beker tegen PSV Eindhoven.

Feyenoord zal Ajax warm ontvangen. De Rotterdammers verkeren werkelijk in bloedvorm waarbij het 26 op 30 boekte in de competitie en zich in de UEFA Europa League wist de plaatsen voor de kwartfinale nadat het Shakhtar Donetsk thuis kapot speelde (7-1). Feyenoord ging er vorig jaar uit in de 2e ronde dus zullen vast en zeker gebeten zijn om voor de eindwinst te gaan.  Ajax opnieuw kloppen zou een ultieme statement zijn voor het seizoen van Feyenoord. Afgelopen weekend in de competitie wist het bij Sparta Rotterdam te gaan winnen (1-3).

De highlights: Feyenoord - Ajax

  • Ajax 1 op 6 tegen Feyenoord
  • Feyenoord 26 op 30 in competitie
  • Laatste nederlaag Feyenoord 5 maanden geleden

Onze voorspelling: Feyenoord - Ajax

Het is al 5 maanden geleden dat Feyenoord nog een wedstrijd verloor, dit op het veld van Sturm Graz (1-0) in functie van de UEFA Europa League. Het pakte een astronomische 26 op 30 in de competitie en lijkt een serieuze optie te hebben genomen op de titel. Wij verwachten dat de Rotterdamse honger niet te stillen is. Onze voorspelling Feyenoord Rotterdam-Ajax: Feyenoord wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.