Loading...

Voorspelling Feyenoord - Ajax

7 april 8:30

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax Draw No Bet

Unibet 5.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - Ajax

Feyenoord slaagde niet in zijn missie op de vorige speeldag en kon niet voorbij laatste in de stand FC Volendam geraken (0-0). Hierdoor komt de kloof met leider PSV Eindhoven terug op 9 punten te staan met nog 6 speeldagen te gaan. Het telt wel ook 9 punten voorsprong op de nummer 3 FC Twente. De 2e krijgt een rechtstreeks ticket voor de UEFA Champions League. Feyenoord boekt 11 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden waarbij het gelijkspeelde bij PSV Eindhoven (2-2), won van Heracles (3-0), won van Heerenveen (2-3), won van FC Utrecht (4-2) en zoals eerder vermeld gelijkspeelde op bezoek bij FC Volendam.

Ook Ajax schoot weer met losse flodders op de vorige speeldag en kon niet profiteren van het punten verlies van 4e in de stand AZ Alkmaar. De Amsterdammers kwamen niet verder dan een gelijkspel thuis tegen GO Ahead Eagles. Hierdoor blijft de kloot met AZ 7 punten waardoor een ticket voor de UEFA Europa League steeds verder weg lijkt. Ajax boekt 9 op 15 uit zijn 5 laatste wedstrijden. Het won daarbij van FC Utrecht (2-0), speelde thuis gelijk tegen Sittard (2-2), speelde gelijk bij Sparta Rotterdam (2-2), won van PEC Zwolle (1-3) en zoals vermeld speelde het gelijk thuis tegen GO Ahead Eagles.

De highlights: Feyenoord - Ajax

  • Feyenoord won al 5 thuiswedstrijden op rij niet van Ajax
  • Feyenoord gelijk bij laatste uit de stand
  • Feyenoord nog een doel in de competitie?
  • Ajax rekent op nieuw puntenverlies van AZ Alkmaar

Onze voorspelling: Feyenoord - Ajax

Ajax kan opnieuw rekenen op puntenverlies van AZ Alkmaar. AZ moet afreizen naar PSV Eindhoven en doet dat met een 5-0 nederlaag achter de kiezen. Ajax moet in principe wel winnen van Feyenoord wil het er nog een strijd van maken voor de 4e plek. Het verloor alleszins al 5 duels op rij niet meer in de Kuip. Onze voorspelling Feyenoord-Ajax: Ajax Draw No Bet.

 

1
Unibet
1.35
Feyenoord wint: €50 X 1.35 = 67.5€
Bonus €50
N
Unibet
5.2
Gelijk €50 X 5.2 = 260€
Bonus €50
2
Unibet
7.5
Ajax wint: €50 X 7.5 = 375€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.