Loading...

Voorspelling Feyenoord - AS Roma

13 april 12:45

Voetbal - Europa League

Feyenoord Feyenoord
-
AS Roma AS Roma

Onze wedtip

Feyenoord Draw No Bet

Circus 1.71 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Feyenoord - AS Roma

Feyenoord en AS Roma mogen 11 maanden nadat ze de finale van de UEFA Conference League afhandelden het opnieuw opnemen tegen elkaar in de kwartfinale van de UEFA Europa League. De troepen van Arne Slot staan op dit moment eerste in de Eredivisie met 8 punten voorsprong op Ajax met nog 6 speeldagen te gaan. Het pakt in Nederland 24 op 24 waarbij het in zijn laatste 3 wedstrijden Ajax (2-3), Sparta Rotterdam (1-3) en RKC Waalwijk (5-1) wist te verslaan. In deze UEFA Europa League wist het in de 1/8e finale Shakhtar Donetsk uit te schakelen nadat het bij Donetsk (neutraal terrein) gelijk speelde (1-1) om vervolgens in eigen huis zwaar uit te halen (7-0).

AS Roma, de winnaar van de eerste UEFA Conference League, staat in de Italiaanse serie A momenteel op een 3e plek en verdedigt daarbij vurig een ticket voor de UEFA Champions League. De troepen van José Mourinho halen 6 op 9 nationaal waarbij het verloor bij Lazio Rome (1-0), won van Sampdoria (3-0) en won van Torino (0-1). Omdat het als 2e eindigde in de groepsfase van de UEFA Europa League moest het reeds in de 1/16e finale aan de bak tegen Salzburg. In Oostenrijk ging het eerst de boot in (1-0) om nadien alsnog in eigen huis de klus te klaren (2-0). In de 1/8e finale wachtte Real Sociedad welke het eerst thuis versloeg (2-0) om vervolgens in Spanje gelijk te gaan spelen (0-0).

De highlights: Feyenoord - AS Roma

  • Feyenoord verloor geen enkel Europees duel thuis
  • Feyenoord 10 op 12 thuis in UEFA Europa League
  • Feyenoord scoorde 9 keer in laatste 3 Europese duels
  • Feyenoord versloeg stadsgenoot van AS Roma, Lazio Rome, eerder in eigen huis dit seizoen

Onze voorspelling: Feyenoord - AS Roma

Met een buffer van 8 punten in de eigen competitie zien we toch wel marge voor Feyenoord om alles op alles te zetten om richting de halve finale van de UEFA Europa League te denken. Het verloor dit seizoen nog geen enkel Europees duel in eigen huis en wist eerder stads-en reeksgenoot van AS Roma, Lazio Rome, te kloppen in eigen huis (1-0). Onze voorspelling Feyenoord-AS Roma: Feyenoord Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.