Loading...

Voorspelling Feyenoord - AS Roma

15 februari 12:45

Voetbal - Europa League

Feyenoord Feyenoord
-
AS Roma AS Roma

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Unibet 2.05 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - AS Roma

Feyenoord lijkt een patent te hebben op Europese duels tegen Romeinse clubs. Vorig seizoen speelde Feyenoord nog tegen AS Roma in de kwartfinale van de UEFA Europa League wat meteen ook het eindstation werd. Beide teams bekampten elkaar ook in de allereerste finale van de UEFA Conference League welke ook in het voordeel van de Romeinen werd beslecht. Feyenoord is afvaller uit de UEFA Champions League waarin het 3e eindigde in zijn groep met Atletico Madrid, die andere Romeinse club Lazio Rome, en het Schotse Celtic. Afgelopen weekend won Feyenoord in de Eredivisie van Sparta Rotterdam (2-0).

AS Roma eindigde tweede in de groepsfase van deze UEFA Europa League in groep G na Slavia Praag. Het liet Servette en Sheriff Tiraspol achter zich. AS Roma is de huidige nummer 6 van de serie A en verloor afgelopen weekend van Inter Milaan (2-4). Sinds midden januari speelt het onder de vleugels van clublegende Daniele De Rossi. Hij begon met een 12 op 12 met een perfect rapport, tot de nederlaag tegen Inter afgelopen weekend.

De highlights: Feyenoord - AS Roma

  • AS Roma 1 op 6 op verplaatsing Europees
  • Feyenoord 7 wedstrijden op rij ongeslagen
  • Feyenoord won vorig thuisduel tegen AS Roma
  • AS Roma slechts 13e beste uitploeg in Italië

Onze voorspelling: Feyenoord - AS Roma

Feyenoord begint op het juiste moment op toerental te komen. In de Eredivisie boekt het uitmuntende resultaten en wacht het geduldig op een misstap van leider PSV Eindhoven. Het is inmiddels al 7 wedstrijden op rij ongeslagen. Het neemt het op tegen de pas 13e beste uitploeg uit de serie A. Onze voorspelling Feyenoord-AS Roma: Feyenoord wint.

 

1
Unibet
2.28
Feyenoord wint: €50 X 2.28 = 114€
Bonus €50
N
Unibet
3.3
Gelijk €50 X 3.3 = 165€
Bonus €50
2
Unibet
3.1
AS Roma wint: €50 X 3.1 = 155€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.