Loading...

Voorspelling Feyenoord - Atlético Madrid

28 november 15:00

Voetbal - Champions League

Feyenoord Feyenoord
-
Atlético Madrid Atlético Madrid

Onze wedtip

Feyenoord Draw No Bet

Unibet 1.98 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - Atlético Madrid

De groepsfase van de UEFA Champions League gaat in een beslissende plooi gaan liggen met voorlaatste speeldag op het programma. Daarbij mag Feyenoord Rotterdam thuis Atlético Madrid gaan ontvangen. De troepen van Arne Slot staan momenteel op de 3e plaats in Groep E met 6 punten en Atlético Madrid leidt met 8 punten. Daartussen staat Lazio Rome met 7 punten en op de laatste plaats Celtic met 1 punt.

Feyenoord boekte zijn 6 punten nadat het op speeldag 1 won van Celtic (2-0), op speeldag 2 verloor van Atlético Madrid (3-2), op speeldag 3 won van Lazio Rome (3-1) en op de vorige speeldag verloor op bezoek bij Lazio Rome (1-0).

Atlético Madrid wist zijn 8 punten dan weer te verzamelen door gelijk te gaan spelen bij Lazio (1-1), te winnen van Feyenoord (3-2), gelijk te spelen in Schotland tegen Celtic (2-2) en te winnen thuis van de Schotten (6-0).

In de eigen Eredivisie staat Feyenoord op de 2e plek en won het afgelopen weekend de stadsderby bij Excelsior Rotterdam (2-4).
Atlético Madrid staat dan weer op de 3e plaats in La Liga en wist afgelopen weekend Mallorca te kloppen (1-0).

De highlights: Feyenoord - Atlético Madrid

  • Feyenoord maximum van punten thuis
  • Feyenoord 21 op 21 in eigen huis
  • Atlético Madrid won nog niet uit in de UEFA Champions League
  • Feyenoord klopte Atlético Madrid thuis in 2021

Onze voorspelling: Feyenoord - Atlético Madrid

Het wordt een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen voor Feyenoord. Het mag dit duel dan ook absoluut niet verliezen. Naar onze mening beschikt alleszins over de juiste papieren om zijn slag thuis te kunnen slaan. Het won alles op eigen grond in deze UEFA Champions League en wist zijn laatste 7 thuiswedstrijden in totaal winnend af te sluiten. Onze voorspelling Feyenoord Rotterdam-Atlético Madrid: Feyenoord Draw No Bet.

 

1
Unibet
2.62
Feyenoord wint: €50 X 2.62 = 131€
Bonus €50
N
Unibet
3.6
Gelijk €50 X 3.6 = 180€
Bonus €50
2
Unibet
2.55
Atlético Madrid wint: €50 X 2.55 = 127.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.