Loading...

Voorspelling Feyenoord - AZ

12 november 10:45

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
AZ AZ

Onze wedtip

AZ Alkmaar Double Chance

Unibet 2.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - AZ

In Nederland staat de topper tussen Feyenoord en AZ Alkmaar op het programma op speeldag 12. Feyenoord bekleedt momenteel de 3e plaats en volgt op 7 punten van leider PSV Eindhoven. AZ Alkmaar staat met een wedstrijd minder op de tweede plaats met evenveel punten. Feyenoord boekt uit zijn laatste 5 wedstrijden in de Eredivisie 12 op 15. Het klopte GO Ahead Eagles (3-1), PEC Zwolle (0-2) en Vitesse (4-0). Daarna volgde de eerste nederlaag van het seizoen op bezoek bij FC Twente (2-1). Op de vorige speeldag klopten de troepen van Arne Slot RKC Waalwijk (1-2). In de UEFA Champions League verloor het de belangrijke wedstrijd op bezoek bij Lazio Rome (1-0).

AZ Alkmaar verloor ook Europees in functie van de UEFA Conference League. Opnieuw verloor het van Aston Villa (2-1) waardoor de kansen op Europese overwintering volledig weg zijn. In de competitie draait het wel heel goed en staat het tweede zonder een nederlaag achter zijn naam. De troepen van Pascal Jansen boeken 11 op 15 in de competitie nadat het thuis gelijkspeelde tegen Heracles (1-1), het won tegen Fortuna Sittard (4-0), won bij Ajax Amsterdam (1-2), won tegen Heerenveen (3-0) en gelijkspeelde bij Excelsior (1-1).

De highlights: Feyenoord - AZ

  • Feyenoord zware Europese match in de benen
  • AZ Alkmaar Europees uitgeschakeld, volle focus op competitie nu
  • AZ Alkmaar verloor nog geen enkele wedstrijd in Eredivisie
  • AZ Alkmaar 13 op 15 op verplaatsing

Onze voorspelling: Feyenoord - AZ

Beide ploegen hebben een Europese verplaatsing achter de rug. Bij Feyenoord staat alles nog op het spel en bij AZ Alkmaar is het doek gevallen, wat misschien wel voor opluchting zorgt. Nu kan het zich volop richten op het goede seizoen dat het aan het spelen is waarin het nog geen enkele keer verloor. AZ Alkmaar is de tweede beste uitploeg uit de reeks en boekt 13 op 15 uit zijn laatste 5 verplaatsingen. Onze voorspelling Feyenoord-AZ Alkmaar: AZ Alkmaar Double Chance.

 

1
Unibet
1.44
Feyenoord wint: €50 X 1.44 = 72€
Bonus €50
N
Unibet
4.5
Gelijk €50 X 4.5 = 225€
Bonus €50
2
Unibet
6.75
AZ wint: €50 X 6.75 = 337.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.