Loading...

Voorspelling Feyenoord - AZ

7 februari 15:00

Voetbal - KNVB Beker

Feyenoord Feyenoord
-
AZ AZ

Onze wedtip

Feyenoord -1.5 Asian Handicap

Unibet 2.12 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - AZ

Voor de KNVB beker mag Feyenoord zich opmaken om thuis AZ Alkmaar te ontvangen. Afgelopen weekend kon Feyenoord al zegevieren op bezoek bij AZ Alkmaar voor de competitie (0-1). Feyenoord is de nummer 2 uit de Eredivisie terwijl AZ Alkmaar momenteel 4e staat. Vorig seizoen werden de halve finales het eindstation voor de troepen van Arne Slot toen het werd uitgeschakeld door Ajax (1-2). Feyenoord wist in de vorige ronde PSV Eindhoven (1-0) uit te schakelen en kon in de 1/16e finale FC Utrecht opzij zetten (2-1).

AZ Alkmaar heeft er een -op papier- meer eenvoudig parcours opzitten, toch werd de moeizame zege tegen tweede divisie-club KVV Quick Boys (4-3 na strafschoppen) het einde voor trainer Pascal Jansens. Assistent trainer Maarten Martens neemt over tot het eind van het seizoen. In de 1/16e finale had AZ tevens verlengingen nodig om amateurclub Hardenberg opzij te zetten (2-3).

De highlights: Feyenoord - AZ

  • AZ Alkmaar 2 op 9 onder Maarten Martens
  • Feyenoord wist suprematie PSV te doorbreken in vorige ronde
  • Feyenoord 7 wedstrijden met inzet op rij ongeslagen
  • Feyenoord klopte AZ Alkmaar afgelopen weekend in Eredivisie

Onze voorspelling: Feyenoord - AZ

AZ Alkmaar kreeg veel kritiek voor het ontslaan van Pascal Jansens. De beslissing leverde hun alvast nog niet veel op want onder Maarten Martens boekt het slechts 2 op 9. Feyenoord is in vorm en wist in de vorige ronde de suprematie van PSV Eindhoven te doorbreken. Feyenoord is reeds 7 wedstrijden op rij ongeslagen waarvan de laatste wedstrijd gewonnen werd op bezoek bij AZ Alkmaar (0-1). Onze voorspelling Feyenoord-AZ Alkmaar: Feyenoord -1.5 Asian Handicap.

 

1
Unibet
1.37
Feyenoord wint: €50 X 1.37 = 68.5€
Bonus €50
N
Unibet
5
Gelijk €50 X 5 = 250€
Bonus €50
2
Unibet
7.5
AZ wint: €50 X 7.5 = 375€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.