Loading...

Voorspelling Feyenoord - Excelsior

13 november 10:45

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
Excelsior Excelsior

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Unibet 1.13 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - Excelsior

Op de 13e speeldag van de Eredivisie staat Feyenoord-Cambuur op het programma. Arne Slot en zijn troepen draaien een goed seizoen waarin het momenteel op de 3e plaats kampeert met 3 punten achterstand op leider PSV en op 1 punt van nummer twee Ajax Amsterdam. Feyenoord sloot een zeer succesvolle week af met als kers op de taart de kwalificatie voor de volgende ronde van de UEFA Europa League nadat het thuis Lazio Rome klopte (1-0). In de eigen Eredivisie boekt het 7 op 9 na een zege bij AZ Alkmaar (1-3), een gelijkspel tegen Fortuna Sittard (1-1) en een zege bij FC Volendam (0-2).

Bij Cambuur loopt het een pak minder. Terwijl het vorig seizoen als promovendus nog kon verrassen met een 9e plaats staat het nu op de voorlaatste plaats met amper 8 punten na 12 speeldagen. Sinds 21 oktober pakte assistent Pascal Bosschaart over van Henk de Jong die met gezondheidsproblemen worstelt. Het legde de club nog geen windeieren. Het boekt 0 op 9 uit zijn laatste 3 partijen. Het verloor driemaal achter elkaar op eigen veld van Vitesse (0-3), FC Twente (0-1) en NEC Nijmegen (0-1).

De highlights: Feyenoord - Excelsior

  • Cambuur minst scorende ploeg uit Eredivisie.
  • Cambuur scoorde al 4 wedstrijden niet meer.
  • Cambuur verloor vorige 14 duels tegen Feyenoord.
  • Feyenoord verloor nog geen enkel duel thuis.
  • Cambuur 1 op 12.

Onze voorspelling: Feyenoord - Excelsior

De vooruitzichten voor Cambuur zijn weinig hoopgevend voor de afreis naar de Kuip. Cambuur verloor alle vorige 14 duels tegen Feyenoord. Het kon in de afgelopen 4 wedstrijden geen enkel doelpunt scoren en is met zijn 8 doelpunten de slechtst scorende ploeg uit de Eredivisie. Feyenoord verloor dit seizoen nog geen enkel duel op eigen bodem.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.