Loading...

Voorspelling Feyenoord - Excelsior

13 november 10:45

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
Excelsior Excelsior

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Toto 1.14 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - Excelsior

Komende zondag staat de Rotterdamse derby tussen Feyenoord Rotterdam en Excelsior Rotterdam op het programma in de Kuip. Na  13 speeldagen staat het Feyenoord van Arne Slot op een gedeelde leidersplaats samen met PSV Eindhoven. Beide teams tellen 30 punten. Feyenoord wist in zijn laatste 3 duels in de Eredivisie 7 op 9 te boeken na een gelijkspel thuis tegen Fortuna Sittard en twee opeenvolgende zeges tegen FC Volendam (0-2) en Cambuur (1-0). Zo is november voor Feyenoord de perfecte maand want in de UEFA Europa League kon het ook Lazio Rome opzij zetten (1-0) waardoor het zijn groep won en overwintert in Europa.

Excelsior Rotterdam bekampt momenteel de 12e plek in de Eredivisie wat een meer dan degelijke tussenstand is voor de promovendus die na 3 seizoenen afwezigheid terug op het hoogste niveau acteert. De troepen van Marinus Dijkhuizen wisten uit hun laatste 3 duels in de competitie wel slechts 3 op 9 te boeken. Het won nog thuis tegen AZ Alkmaar (2-1) maar moest dan tweemaal achter elkaar het onderspit delven tegen G.A. Eagles (3-1) en Heerenveen (0-1).

De highlights: Feyenoord - Excelsior

  • Excelsior 0 op 6
  • Excelsior verloor laatste 11 duels in de Kuip
  • Excelsior kon nog maar 1 uitduel winnen

Onze voorspelling: Feyenoord - Excelsior

Excelsior mag zeker pluimen op de hoed steken voor het verloop tot nu toe in de Eredivisie. Waar het wel aan moet werken is de prestaties buitenshuis want daarin laat het het wel afweten. Het kon nog maar een keer op verplaatsing winnen, op speeldag 1 bij Cambuur (0-2). Bovendien boekt het 0 op 6 uit zijn laatste 2 duels en verloor het de laatste 11 wedstrijden dat het in de Kuip afhandelde. Wij zien weinig redenen waarom Feyenoord hier steken zal laten vallen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.