Loading...

Voorspelling Feyenoord - FC Utrecht

23 april 10:45

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
FC Utrecht FC Utrecht

Onze wedtip

FC Utrecht +1 Asian Handicap

Unibet 2.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - FC Utrecht

Feyenoord Rotterdam kreeg afgelopen donderdag een slag van de hamer door eruit te gaan in de kwartfinale van de UEFA Europa League nadat het in de verlengingen moest afleggen tegen AS Roma (4-1). Tot 10 minuten voor einde hadden de troepen van Arne Slot zicht op de halve finale maar ene Paulo Dybala besliste anders door in de slotfase alsnog de 2-1 te maken waardoor het de verliespartij in Rotterdam (1-0) recht kon trekken. Dan maar weer alle focus op de Eredivisie waar er nog 5 wedstrijden te spelen zijn en Feyenoord een buffer heeft van 8 punten op eerste achtervolgers Ajax en PSV. Feyenoord won zijn laatste 9 partijen en boekt zo een duizelingwekkende 27 op 27, benieuwd of met een Europese avond in de benen een 30 op 30 mogelijk lijkt.

Tegen FC Utrecht wordt het niet zo een vanzelfsprekende klus want de troepen van Silberbauer boekten 7 op 9 tegen FC Volendam thuis (0-0), bij FC Groningen (1-2) en FC Twente (1-0) en lijken zo hun plaats in de top 7 verzekerd te hebben welke recht geven op deelname aan de Play Offs voor een ticket voor de voorrondes van de UEFA Conference League. In de heenwedstrijd kon FC Utrecht de Rotterdammers in eigen huis in bedwang houden (1-1).

De highlights: Feyenoord - FC Utrecht

  • Feyenoord 120 minuten in de benen Europees
  • FC Utrecht 3 uitwedstrijden op rij ongeslagen
  • FC Utrecht goed voor 12 doelpunten in laatste 5 uitwedstrijden

Onze voorspelling: Feyenoord - FC Utrecht

Dat Feyenoord nog de titel gaat mislopen lijkt ons weinig waarschijnlijk, toch kan een zware Europese verplaatsing niet onderschat worden. Het neemt het met FC Utrecht op tegen een tegenstander die de afgelopen 3 uitwedstrijden niet verloor en in zijn laatste 5 uitwedstrijden toch goed was voor 12 doelpunten. Onze voorspelling Feyenoord Rotterdam-FC Utrecht: FC Utrecht +1 Asian Handicap.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.