Loading...

Voorspelling Feyenoord - FK Partizan

17 maart 16:00

Voetbal - Europa Conference League

Feyenoord Feyenoord
-
FK Partizan FK Partizan

Onze wedtip

Partizan +1.25 Asian Handicap

Unibet 1.88 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - FK Partizan

Voor de terugwedstrijd van de 1/8e finale in de UEFA Conference League kan Feyenoord vanuit een heel comfortabele positie de aftrap nemen. Het won namelijk de heenmatch op het veld van Partizan Belgrado met (2-5). Bovenop de reeds onmogelijke opdracht voor Partizan kijkt het ook aan tegen de uitstekende thuisreputatie die Feyenoord tijdens deze campagne haalt met een 18 op 18. Het versloeg in de kwalificatierondes Drita (3-2), Luzern (3-0) en Elfsborg (5-0). In de groepsfase was het te sterk voor Slavia Praag (2-1), Union Berlin (3-1) en Maccabi Haifa (2-1).

Voor Partizan was de nederlaag tegen Feyenoord de tweede nederlaag op eigen grond. In de groepsfase ging het reeds onderuit tegen Kaa Gent (0-1). Op verplaatsing tijdens deze Conference League boekte het een 11 op 21. Tijdens de kwalificatierondes won het bij Dun. Streda (0-2), speelde het gelijk tegen Sochi (1-1) en verloor het tegen Santa Clara (2-1). In de groepsfase won het van Anorthosis (0-2), speelde het gelijk bij Gent (1-1) en verloor het bij Flora Tallinn (1-0). Tijdens de 1/16e finales was het te sterk voor Sparta Praag (1-2).

De highlights: Feyenoord - FK Partizan

  • Feyenoord haalt maximum van de punten thuis.
  • Partizan haalde 11 van de 21 te behalen punten in uitwedstrijden
  • Feyenoord heeft comfortabele voorsprong (2-5)

Onze voorspelling: Feyenoord - FK Partizan

Partizan zou Partizan niet zijn mocht het nog voor een heroïsch resultaat gaan in Rotterdam. Om zich alsnog te plaatsen is een heus mirakel nodig maar misschien met enige onderschatting van de thuisploeg kan het toch nog een mooi resultaat neerzetten.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.