Loading...

Voorspelling Feyenoord - FC Groningen

4 maart 14:00

Voetbal - Eredivisie

Feyenoord Feyenoord
-
FC Groningen FC Groningen

Onze wedtip

Feyenoord winnaar

Circus 1.23 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Feyenoord - FC Groningen

Leider Feyenoord mag zich opmaken om in de eigen Kuip FC Groningen te ontvangen voor de 24e speeldag in de Eredivisie. Het hield afgelopen woensdag alvast een goede generale repetitie met kwalificatie voor de halve finale van de KNVB Beker door te gaan winnen op het veld van Heerenveen. De troepen van Arne Slot hebben op dit moment een bonus van 3 punten op Ajax Amsterdam, puntenverlies kan dus heel duur oplopen. Uit de laatste 5 competitiewedstrijden boeken de Rotterdammers 11 op 15. Het speelde gelijk bij FC Twente (1-1) en thuis tegen PSV (2-2). Daarna won het bij Heerenveen (1-2), thuis tegen AZ Alkmaar (2-1) en op het veld van Fortuna Sittard (2-4).

Met FC Groningen treft het een ploeg die op de vorige speeldag eindelijk een sprankeltje hoop bij elkaar kon voetballen door thuis Excelsior Rotterdam te kloppen (3-0). FC Groningen staat wel nog altijd op de voorlaatste plaats en staat 3 punten achter op de eerste veilige plek, nummer 15 waar Excelsior Rotterdam staat. De troepen van Dennis van der Ree halen amper 5 punten uit hun laatste 5 wedstrijden. Het verloor bij FC Volendam (3-1), speelde gelijk thuis tegen FC Twente (1-1), verloor bij PSV (6-0), speelde thuis gelijk tegen FC Emmen (1-1) en won zoals eerder aangehaald de belangrijke wedstrijd tegen Excelsior.

De highlights: Feyenoord - FC Groningen

  • FC Groningen 0 op 15 uit
  • FC Groningen won nog maar eenmaal uit dit seizoen
  • Feyenoord verloor nog niets thuis dit seizoen
  • Al 14 duels geleden dat Groningen kon winnen op Feyenoord

Onze voorspelling: Feyenoord - FC Groningen

Het is al reeds 14 duels op een rij geleden dat FC Groningen een duel kon winnen op het veld van Feyenoord. In het huidige seizoen pakt het geen enkel punt uit zijn laatste 5 uitwedstrijden en kon het nog maar eenmaal op verplaatsing winnen. Feyenoord anderzijds, verloor nog geen enkel duel. Wij zien ze in dit duel dan ook geen punten laten liggen. Onze voorspelling Feyenoord-FC Groningen: Feyenoord wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.