Loading...

Voorspelling Feyenoord - Lazio Roma

3 november 13:45

Voetbal - Europa League

Feyenoord Feyenoord
-
Lazio Roma Lazio Roma

Onze wedtip

Lazio Rome Double Chance.

Toto 1.71 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - Lazio Roma

Op de slotspeeldag van de groepsfase van de UEFA Europa League zakken we ook even af naar groep F waar in principe alles nog mogelijk is. Op kom zien wie Lazio Rome staan met 8 punten gevolgd door Sturm Graz op de 2e plek met evenveel punten. Dan zien we Feyenoord op 3 met 5 punten en Midtjylland op 4 ook met 5 punten. Geen beter scenario om een kolkende Kuip in gang te steken waarin Feyenoord Lazio Rome mag ontvangen. De 5 punten die Feyenoord kon verzamelen vloeien voort uit: een nederlaag bij Lazio (4-2), zege tegen Sturm Graz (6-0), twee opeenvolgende gelijke spelen bij Midtjylland (2-2) en thuis tegen Midtjylland (2-2). Op de vorige speeldag ging het onderuit bij Sturm Graz (1-0). In de eigen competitie pakt Feyenoord 4 op 9 na een nederlaag bij PSV Eindhoven (4-3), gelijkspel bij NEC Nijmegen (1-1) en een zege bij AZ Alkmaar (1-3).

Het Lazio Rome van Maurizio Sarri pakte zijn punten door op speeldag 1 Feyenoord te kloppen, op de tweede speeldag verloor bij Midtjylland (5-1), tweemaal gelijk te spelen tegen Sturm Graz (0-0 uit & 2-2 thuis) en op de vorige speeldag thuis Midtjylland te verslaan (2-1). In de eigen serie A pakt het 4 op 9 na een gelijkspel thuis tegen Udinese (0-0), een zege bij Atalanta (0-2) en een nederlaag op eigen bodem tegen Salernitana (1-3).

De highlights: Feyenoord - Lazio Roma

  • Lazio Rome verloor in serie A geen enkel uitduel.
  • Lazio Rome kreeg slechts 1 doelpunt tegen op 5 uitwedstrijden in serie A.
  • Feyenoord kon vorige 2 thuiswedstrijden niet winnen.

Onze voorspelling: Feyenoord - Lazio Roma

Het wordt een van de affiches die de meeste aantrekkingskracht zal hebben op deze laatste speeldag van de groepsfase. Feyenoord krijgt een herkansing op een ‘soort van’ finale tegen een Romeinse ploeg na de verloren finale van de UEFA Conference League van vorig seizoen. Toch zal Lazio Rome opzij zetten verre van een vanzelfsprekendheid zijn. De Romeinen lieten zich dan wel afstraffen bij Midtjylland, dit zal geen tweede keer voorvallen. De vorige twee thuiswedstrijden konden de Rotterdammers alvast niet winnen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.