Loading...

Voorspelling Feyenoord - Marseille

28 april 15:00

Voetbal - Europa Conference League

Feyenoord Feyenoord
-
Marseille Marseille

Onze wedtip

Marseille Double Chance.

Unibet 1.66 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Feyenoord - Marseille

Ook de Kuip in Rotterdam mag zich opmaken voor de heenronde van de halve finale van de UEFA Conference League. Feyenoord neemt het hierin op tegen het Franse Olympique Marseille. Feyenoord mocht als groepswinnaar de 1/16e finale overslaan en kwam in de 1/8e finale uit tegen het Servische Partizan. In Belgrado ging het met 2-5 gaan winnen en thuis werd het 3-1. In de kwartfinale kwam het uit tegen Slavia Praag dat het reeds tegenkwam in de groepsfase. Tegen de Tsjechen werd thuis eerst 3-3 gelijkgespeeld maar in Praag ging het eenvoudig met 1-3 de overwinning meegraaien. In de eigen Eredivisie boekte het afgelopen weekend een 2-1 zege tegen FC Utrecht.

Olympique Marseille moest als afvaller van de UEFA Europa League reeds in de 1/16e finale aan de slag. Daarin moest het spelen tegen het Azerbeidzjaanse FK Qarabag. In Marseille werd het 3-1 en in Qarabag werd het 1-3. In de 1/8e finale kon het zowel thuis als uit telkens met 2-1 winnen van het Zwitserse FC Basel. In de kwartfinale kon het tevens tweemaal winnen, dit tegen het Griekse PAOK waartegen het thuis 2-1 werd en in Griekenland 0-1. In de Ligue 1 ging het afgelopen weekend met 0-1 gaan winnen op het veld van Reims.

De highlights: Feyenoord - Marseille

  • Marseille 18 op 18 in de Conference League.
  • Marseille won elke uitwedstrijd in de Conference League.
  • Marseille ook in Ligue 1 allerbeste uitploeg.
  • Feyenoord 8 tegendoelpunten in laatste 5 wedstrijden.
  • Marseille 3 tegendoelpunten in laatste 5 wedstrijden.

Onze voorspelling: Feyenoord - Marseille

In de Ligue 1 is Marseille de beste ploeg na PSG. Het is zelfs de allerbeste Franse uitploeg. In de Conference League won het elke wedstrijd dat het tot nu speelde en pakte het 9 op 9 op verplaatsing. Wij zien genoeg ‘value’ om te wedden op een partij zonder verlies op de uitploeg.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.